Аз самата имам вина за сексуалното насилие, което бе упражнено

...
Аз самата имам вина за сексуалното насилие, което бе упражнено
Коментари Харесай

Откровено до болка: Кали за първи път разкри цялата истина за бруталното й изнасилване

„ Аз самата имам виновност за половото принуждение, което бе упражнено върху мен преди повече от 20 години ”. Изненадващото самопризнание направи в телевизионно изявление фолкпевицата Кали. Тя изживяла всичко доста тежко, за ужаса споделила единствено на мъжа, с който била обвързана по това време, твърди " Таблоид ". Не желала да споделя на други свои близки, тъй като се страхувала, че ще убият насилника и нещата ще станат още по-зле. Не подала даже сигнал в полицията, защото изпитвала позор.

Изпълнителката на „ 4-4-2” описа разтърсващата драма още по време на присъединяване си във „ ВИП Брадър” през 2014 година, само че едвам в този момент показа, че самата тя имала виновност за изнасилването. Драмата се разиграла в средата на 90-те, когато тя била 20-годишна към момента изгряваща певица и работела като сервитьорка в подозрителен бар. Част от работата й включвала да флиртува с клиентите, с цел да ги притегля още веднъж да се върнат в заведението.

В бара постоянно идвало момче, което намерено сваляло Кали и оставяло тлъсти бакшиши. Една вечер младежът дружно с двама свои другари й предложил да я закара до дома й, защото към този момент било късно. „ Трябваше да ми светне алената лампа, че няма какво да върша с трима действително непознати мъже в едно такси измежду нощ”, съжалява през днешния ден певицата. Тогава за нея било обикновено да одобри предлагането да бъде изпратена до дома й.

Но вместо в къщи, Кали се отзовала в хотел в покрайнините на София. И младежът, който й бил огромен мераклия, правил секс с нея в хотелската стая. „ Тогава с мен се случи нещо извънредно унизително и неприятно. Дни по-късно не можех да седна на стол, беше ми извънредно зле”, споделя чалга дивата.

Тя призна и че не е съпротивлявала, тъй като считала, че ще стане още по-страшно – може да бъде пребита или пък да й се изредят и двамата другари на насилника.

Месеци след гаврата пък Кали изпитвала безумен боязън да бъде докосвана от мъже. Днес хубавицата споделя, че към този момент се е отърсила от ужаса, въпреки и да не го не запомнила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР