Аз съм знаменитост Изведи ме от тук Звездата Fred Sirieix

...
Аз съм знаменитост Изведи ме от тук Звездата Fred Sirieix
Коментари Харесай

Fred Sirieix демонстрира зашеметяваща загуба на тегло по време на ITV I`m A Celebrity, престой в джунглата

Аз съм звезда Изведи ме от тук Звездата Fred Sirieix показа с почитателите, че тежестта му е спаднало изумително половин камък, до момента в който сте в австралийската джунгла.

51-годишната звезда от „ Първи срещи “, който се утвърди като готвач на лагера скоро откакто влезе в джунглата, разгласява своя фотография, на която стои на електрическа везна, с показания от 73,8 кг – което е с 3 кг по-малко от когато влезе в джунглата. Фред в този момент е 11,6 стоуна и той отдава това на нискокалоричната диета с ориз и фасул, която се отрази на тялото му, до момента в който беше в шоуто. Той изясни, че към момента е решен да поддържа ежедневни извършения, с цел да остане във форма.

До фотографията той написа: „ Тренировка за тил през днешния ден за първи път, откогато излязох от джунглата. бях там, упражнявах всеки ден по 20 минути. Основни неща - 301 лицеви опори, 100 клякания, 100 противоположни клякания. Комплект на минута за 20 минути. " Той добави: „ Нискокалоричната диета с ориз и фасул в действителност се отразява на тялото след известно време. Всичк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР