Аз съм завършен играч, заяви водачът в световната ранглиста по

...
Аз съм завършен играч, заяви водачът в световната ранглиста по
Коментари Харесай

Карлос Алкарас: Аз съм завършен играч

" Аз съм приключен състезател ", съобщи лидерът в международната класация по тенис при мъжете Карлос Алкарас откакто в профил канадеца Денис Шаповалов с 6:1, 6:4, 6:2 в третия кръг на Откритото състезание на Франция.

" Бих споделил, че най-силното нещо, което имам на корта е да съумявам да доближи до лимита си и карам противника да прави същото всякога ", добави испанецът, който стана най-младият номер 1 в интернационалната ранглиста още като 19-годишен. Той е и най-младият тенисист, оглавявал схемата на " Ролан Гарос " от Бьорн Борг през 1976 година.
 Алкарас се класира за 4-ия кръг на Алкарас се класира за 4-ия кръг на " Ролан Гарос ", перуанец в профил Хуркач и ще играе с Новак Джокович
" Там съм на всяка точка, играя добре и не изгубвам централизация ", сподели още Карлос Алкарас.

20-годишният тенисист към този момент завоюва една купа от Големия шлем от Откритото състезание на Съединени американски щати, а в този момент е любимец за трофея в Париж. Той разяснява, че миналогодишното издание на " Ролан Гарос ", а и пробива му към купата в Съединени американски щати са почнали по-лошо за него от тазгодишното Открито състезание на Франция.

" В Ню Йорк имах повече проблеми през първата седмица. Изиграх някои в действителност тежки мачове първоначално и ми беше мъчно ", призна Алкарас, който чака конфликт с италианеца Лоренцо Музети в Париж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР