Аз съм заместник-председател на партията и по никакъв начин не

...
Аз съм заместник-председател на партията и по никакъв начин не
Коментари Харесай

Митов: Със сигурност няма да съм кандидат за премиер на ГЕРБ

" Аз съм заместник-председател на партията и по никакъв метод не мога да бъда одобряван като далечен от партията. Със сигурност няма да съм аз ", сподели той пред bTV Radio.

“При всички положения ще търсим решение, тъй че да не задълбочаваме политическата рецесия. В Народното събрание политическите партии би трябвало да си създадем изводите по тази причина, че не можем да продължаваме с езика, с който се говореше в предходните два Народното събрание и с разделянето ", изясни той.

Борисов разкри какъв кандидат-премиер ще предложи, в случай че ГЕРБ завоюва изборите

" Маргарет Тачър е обичала да споделя, че в политиката няма персонални благосклонности. Хората не ни избират да се харесваме, хората ни избират да решаваме публични проблеми ”, напомни Митов.

На въпрос с кои политически сили от ГЕРБ не биха водили диалог за взаимно ръководство, Митов отговори: “Политическите партии взимат решение през груповите си органи. До момента нашият групов орган ни е сложил алената линия, а точно Българска социалистическа партия. Това не е изплъзване. Аз знам, че мигновено някои услужливи мозъци търсят метод да захапят тъкмо тази имитация и да кажат, че не отхвърляме коалиция с Движение за права и свободи. Няма нещо, което да отхвърляме или да не отхвърляме. Аз не мога да кажа на партията занапред правете едно, правете две. Същото важи и  за “Демократична България ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР