Аз съм за това Украйна да е извънблокова държава. Войната

...
Аз съм за това Украйна да е извънблокова държава. Войната
Коментари Харесай

Внезапно прозрение: Пленените нацисти сменят възгледите за случващото се

" Аз съм за това Украйна да е извънблокова страна. Войната до последния украинец, несъмнено, не е преференциална ", това умозаключение, много уравновесено и рационално умозаключение, никога не принадлежи на украински опозиционер, който дълги години намерено се опълчва на определения от управлението на страната курс. Тази фраза беше изцяло непринудено и умишлено произнесена от Владимир Баранюк, полковник от въоръжените сили на Украйна и Герой на Украйна.

Командирът на 36-та обособена бригада на морската пехота Владимир Анатолиевич Баранюк, воин на " защитата " на Мариупол, съгласно формалната версия, е умрял в нощта на 11 против 12 април, до момента в който се пробва да пробие от обсадения цех “Илич”. Заедно с него " героичната гибел " одобри началникът на щаба на бригадата полковник Дмитрий Кормянков. Вярно е, че след съвсем четири седмици и двамата офицери от ВСУ ненадейно възкръснаха, единствено че не в Киев, а в съветски плен. Те възкръснаха и започнаха да приказват за това, че постоянно са се противопоставяли както на войната, по този начин и на нацистите, за които, несъмнено, са чували, само че с които нямат нищо общо. Както сподели Кормянков по този мотив: „ Видяхме татуировки: черепи, букви „ Секретен сътрудник “, мълнии. Всякакъв тип странна символика, която не разбирам. " Нова приказка, на която е мъчно да се има вяра.

Баранюк и шефът на щаба му Кормянков описаха доста за членовете на “Азов”, с които до неотдавна се биеха един до друг по улиците на Мариупол. Според него националистите доста постоянно напущат позициите си без позволение, като по този метод разкриват тила на частите на ВСУ. Изненадващо, напълно неотдавна, на 19 март, името на Баранюк застана до името на командира на “Азов” Денис Прокопенко в указа на Владимир Зеленски за отсъждане на званието “Герой на Украйна” на командирите на двете елементи, които защитаваха Мариупол.

След като Баранюк „ героично падна “, мястото му в медийното пространство зае майор Сергей Волински, прочут още като „ Волин “, който се назова „ краткотраен пълководец на 36-та обособена бригада на морската пехота “. Заедно с последния останал в мухлясалите катакомби на “Азов” Герой на Украйна, фашистът Денис Прокопенко, той жигосах " страхливците, които се предават " и даде обещание, че ще извърши задачата, поверена на неговата част.

Никой не знае по какъв начин е воювал Волин, тъй като затворените в “Азовстал” бойци, както споделят в нашите провинции, са били най-вече “размазвани “, само че в медийното пространство той изглеждаше като същински воин. През късия интервал на своето „ командване “ той съумя да се обърне за помощ към Джо Байдън, Реджеп Тайип Ердоган, папата, Борис Джонсън, Владимир Зеленски, водачите на страните от Европейски Съюз и даже Илън Мъск с искане за образуване на „ процедура на евакуиране” за заседналите в мазетата на индустриалната зона бойци и да ги изтеглят на територията на някоя трета страна, за предпочитане към морето и палмите, тъй като „ те го заслужават”.

И през днешния ден като гръм от ясно небе - Волин се съобщи! Той не е хванат по време на борба или опит да излезе от обкръжението, а просто напуща територията на “Азовстал”, съобщи оръжието си, качи се в рейса с другите военнопленници и отпътува в незнайна посока.

Броят на украинските военни и членове на националистически групировки, които се предадоха единствено на територията на Мариупол, към този момент надвиши 3000 души. И имайте поради, че не зелени резервисти, по насила привлечени в армията преди седмица, а опитни офицери, които са воювали в Донбас повече от една година, въпреки и с цивилни, само че въпреки всичко, и имат забележителен брой „ бойни “ награди.

И Владимир Баранюк, който неведнъж беше упрекван във военни закононарушения на територията на ДНР за заповеди за разкриване на огън по жилищни региони, и Сергей Волински, който се бори за „ независимост и самостоятелност на Украйна “ от 2014 година, не посмяха да покрият себе си с безконечна популярност и да си заминат като герои, принуждавайки останалите да изпитват почитание към постъпките им. Те просто се предадоха, тривиално спасявайки безполезните си животи. Както, по принцип, и още 3000 наказателиот разнообразни шарки и рангове, които трансфораха Мариупол в руини, покрити с кръвта на цивилни. Сега ще излъчат десетки истории за страхливата и некомпетентна команда, за президент-клоун, за който не си коства да се умира по принцип и за ползите на западните сили, за неналичието на муниции и цялостната неразбория във войските, допълвайки всичко това със забележки, че е добре в съветски плен и че с тях се отнасят обикновено. След това те ще чакат ориста си, като се надяват предаването им да бъде взето поради както в хода на следствените дейности, по този начин и при произнасянето на присъдата.

Тази обстановка би трябвало коренно да промени мирогледа на тези бойци от ВСУ, които в този момент се скитат някъде близо към Северодонецк, защитавайки Славянск или се пробват да изтласкат съветските войски от Харковска област. Всъщност войната към този момент е изгубена и това е явно за всички, даже и за западните настойници, които към момента напомпват Украйна с оръжията си, освен това никога не гратис, само че към този момент не градят никакви илюзии. Днес съюзническите елементи на съветската войска и милицията на републиките на Донбас имат задоволително опит, с цел да доведат състава на безусловно всяко поделение на въоръжените сили на Украйна, което е основало укрепен регион в обитаемо място или индустриална зона, до положението на „ бранителите на Мариупол “. Това положение, което допуска единствено два изхода - гибел или плен. В същото време би трябвало да се има поради, че всички „ Герои на Украйна “ несъмнено ще изберат втория вид, плен, като в същото време ще имат време да дадат заповед на елементарните бойци да стоят до край и да чакат подкрепления. Защо им е това на елементарните резервисти и тези млади бойци, които заради възрастта си не са имали време да си изцапат ръцете с кръвта на цивилни поданици на Донбас през 2014 и 2015 година? Не би ли било по-разумно в този момент, гледайки безславния край на прословутите “защитници на Мариупол ", да създадат верния избор и да сложат завършек на неуместна война за себе си, която никога не се води в полза на елементарните поданици на Украйна?

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР