"Аз съм за това да се направи втори, трети, четвърти,

...
"Аз съм за това да се направи втори, трети, четвърти,
Коментари Харесай

Стоичков: Екологията е важна, но трябват втори, трети, четвърти, пети лифт в Банско


"Аз съм за това да се направи втори, трети, четвърти, пети въжен превоз. Естествено, че има доста разминавания с екологии и доста други неща. Екологията е значима. Ние знаем това. Но когато се прави с копнеж, когато се прави за хората, когато се прави да ни види целият свят какво можем - не един и два пъти сме го показвали - аз се подписвам. Аз имам право да го кажа, тъй като от 2003 година съм банскалия. "

Това съобщи почетният жител на Банско Христо Стоичков във видеообръщение, оповестено във фейсбук страницата Bansko Winter Resort. Той добави, че от 15 години следи процесите в "този огромен курорт " и знае "за какво става въпрос ".

"Неслучайно хората ме направиха почетен жител на Банско и аз се гордея с това, че където и да съм по света, когато ме питат: "Хора, какво имате в България? ", постоянно демонстрирам нашето море, нашите планини, демонстрирам Банско, всичките наши курорти. Защо? Защото България има естествени благосъстояния ", продължи Стоичков.

Носителят на "Златната топка " за 1994 година сподели, че се гордее с "това, което е реализирано в Банско ". "Хората, които се занимават с този курорт, са постигнали доста неща. Но постоянно може да се усъвършенства ", добави най-успешният български футболист.

"Нека хората схванат един път вечно, че с кавги няма да стане. Да седнат да се схванат. Ние го желаеме това. България се нуждае от това - да имаме лифтове и хората да идват. Крайно време е и "зелените " да схванат, че единствено с кавги няма да стане това. България би трябвало да бъде номер 1, както постоянно сме го показвали ", приключи Стоичков.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР