Аз съм за функционирането на парламента, независимо какво е правителството.

...
Аз съм за функционирането на парламента, независимо какво е правителството.
Коментари Харесай

Пази боже: Като нищо ще се озовем с две народни събрания

„ Аз съм за действието на Народното събрание, без значение какво е държавното управление. Защото считам, че сме парламентарна република “.

Това съобщи политологът Татяна Буруджиева в предаването „ Пресечна точка “ по „ Нова телевизия “.

„ Само че както са създали текстовете, нещата са просто отвратителни. Извинявайте, само че конституционалисти приказват даже за хипотезата да действат по едно и също време две национални събрания. Най-накрая ще се озовем и в това, като виждам какво се случва в този момент с указите, кой подписва и кой не, както става с външния министър.

Като нищо можем да се озовем с две национални събрания.

И тогава, популярност Богу, че имаме две зали. В едната зала сутринта едните ще одобряват закони, а в другата по-късно другите ще ги анулират “, разяснява тя.

„ Всичко в този момент сезира Конституционния съд, откакто мина модата всички политици да съдят куцо и сакато или който им попадне пред погледа. Не желаят да видят действителните проблеми. Отказват политиците да ги слагат пред хората, отхвърлят този спор и разговор.

Това е - ще се въртим към кавги.

Изказванията на политиците към този момент са част от предизборната акция. За каквото и да се приказва, не се изричат за по-ясно да ни стане, а се изричат безусловно с тези, че той е добър, а другият е зложелател “, счита Буруджиева.

„ Аз в действителност не разбрах какво се случва във външно министерство - ще има ли министър, остава ли този човек, на който му беше поискана оставката, по какъв начин той изобщо може да работи в този Министерски съвет, а на открито да съставлява България. Той е тежко делегитимиран “, безапелационна е тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР