Аз съм за да бъдат изградени такива алеи в столицата,

...
Аз съм за да бъдат изградени такива алеи в столицата,
Коментари Харесай

Калин Стоянов навит за велоалеи и паркинги

" Аз съм " за " да бъдат построени такива алеи в столицата, само че през вчерашния ден го заявих и в този момент ще го кажа - смятам, че преди да се прави това нещо, което сега към този момент е интензивно, би следвало общината да обезпечи нужните паркинги най-вече за жителите на централната градска част ", съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов преди Националното заседание на Министерство на вътрешните работи за изборите.

" Вчера с изключително внимание чух изявлението на младежа заместник-кмет по превоза от Столичната община. И следва да му напомня, че министерство на вътрешните работи не е организация за недвижими парцели. Така, че това е напълно ангажимент на Столичната община ".

Калинов разясни, че по отношение на съгласуването със Столична дирекция на вътрешните работи, повече информация ще бъде огласена в допълнение от шефа, написа Българска национална телевизия.

" Интересна е там процедурата, която действително се движи от 2015-та година досега т.е. 8 години, неведнъж станахме очевидци по тази линия, тъй че шефът на столична дирекция има какво да ви каже. Ние чакаме входирането на документите, които откакто бъдат прегледани, тогава ние ще дадем нашето мнение ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР