Аз съм виждал любовта как изглежда вкъщи. Родителите ми са

...
Аз съм виждал любовта как изглежда вкъщи. Родителите ми са
Коментари Харесай

Ергенът Евгени: Майка ми е идеалната жена

" Аз съм виждал любовта по какъв начин наподобява у дома. Родителите ми са дружно над 38 години. Баща ми незабавно е разпознал в мама, че тя е дамата за него. Точно след два месеца й е предложил брак. Това желая и аз. " Признанието е на най-желания ерген в републиката - световноизвестният пианист Евгени Генчев.

33-годишният музикант желае да срещне дамата на живота си и сега, в който я огледа, тя да " отключи " нещо в него. " Очите са най-важни. Затова влизам в това предаване, за мен то не е шоу или опит, а действителност. Искам да изпитам любовта такава, каквато не съм я изпитвал - без его и взаимни отстъпки ", споделя Евгени.

" За нас с майка му влизането на Евгени в шоуто е нещо доста положително. Ние имаме двама внуци от брат му, само че ми се ще най-малко още едно внуче ", с усмивка споделя бащата на Евгени. Генчев има брат, който живее в Лондон, занимава се с финанси и към този момент има две деца. Женен е за рускиня.

" Майка ми е идеалната жена. Може да сътвори уют на всички места, супер грижовна е и летвата, която слага с моята жена, е доста висока ", изяснява за най-близката си жена Генчев. Родителите на красавеца имат верига салони за хубост в Пловдив и са доста горди, когато ги разпознават по улицата. И двамата не крият, че се радват на наличието на сина си в шоуто, написа " България Днес ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР