Аз съм във възторг от това предложение! Ние сме готови

...
Аз съм във възторг от това предложение! Ние сме готови
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Пенсионната възраст за непушачите трябва да се смъкне на 40 г.

Аз съм във екстаз от това предложение! Ние сме подготвени да работим за непушачите, дори те би трябвало да се пенсионират преди 40-годишна възраст, доста преди миньорите. Така че аз съм за тези промени, колкото и необикновено да ви наподобява. Все отново и непушачите са индивиди. Това съобщи в ефира на предаването ''Плюс-минус'' по Нова телевизия евродепутатът Андрей Слабаков  Андрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 година приключва ВИТИЗ, компетентност " Кино и във връзка предлагането на Вътрешна македонска революционна организация непушачите да получават два дни повече годишен отпуск.

,,Защо здравето на непушачите да не е в дневния ред?! Те също би трябвало да оцелеят по някакъв метод, и те заслужават своята отмора. Даже дано пенсионната възраст да се смали на 40-годишна възраст, тъй като те са отрудени'', добави Слабаков.

Вътрешна македонска революционна организация оферират 2 дни повече годишен отпуск за непушачите

По отношение на пакет ''Мобилност'' българският евродепутат съобщи, че по тази тематика постоянно има място за взаимни отстъпки.

,,Стараем се това, което можем да създадем, да го създадем. Гледаме да омекотим тази мярка, която е изцяло антизелена. Трябва да ви кажа, че в този парламент нещата се вземат решение в неофициални разговори'', добави още Слабаков.

На въпрос за Автомагистрала ''Струма'' Андрей Слабаков  Андрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 година приключва ВИТИЗ, компетентност " Кино и уточни, че автомагистралата би трябвало да бъде подготвена към 2026 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР