Аз съм учуден, че БСП се добавя към статуквото, защото

...
Аз съм учуден, че БСП се добавя към статуквото, защото
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Крачката, която направихме към лявото обединение, е изключително положителна и трябва да се развива

Аз съм изумен, че Българска социалистическа партия се прибавя към статуквото, тъй като тя в действителност не е статукво

„ Крачката, която направихме към лявото обединяване, е извънредно позитивна. Масово хората споделят: " Къде бяхте до момента, за какво не го направихте по-рано? " и това би трябвало да се развива, да се притеглят от ден на ден леви партии, да се стимулира вътрешната конкуренция, да се стимулират преференциите. Ако желаеме да променим България би трябвало да участваме в идващото държавно управление. " Това съобщи в ефира на Нова телевизия Георги Кадиев, водач на " Нормална страна ", част от обединението " Българска социалистическа партия за България ", който е лидер на листата в Стара Загора
„ Ако желаеме да почистим ГЕРБ и ръководството им, то не става с еднолично ръководство, явно би трябвало да има коалиция ", уточни Кадиев в предаването " Здравей, България ". По думите му всеки би трябвало да си избере приоритет, кой желае да в профил, само че партията на Слави Трифонов е схванала това: „ Според мен те водеха война на два фронта, което беше безусловно непродуктивно и резултата го виждаме - служебно държавно управление. "
Кадиев бе безапелационен, че в случай че още веднъж не се сформира държавно управление, още едни избори биха били убийствени, тъй като на никой не му се върви на избори през 3 месеца, които костват и един куп пари.
„ Аз съм изумен, че Българска социалистическа партия се прибавя към статуквото, тъй като тя в действителност не е статукво ", сподели още той.
По мотив излязлата информация, че Съединени американски щати постановат наказания против Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, както и всички, свързани с тях компании и организации, Георги Кадиев разяснява: „ Всички знаят, че Бойко Борисов и Пеевски са симбиоза, не можеш да изкараш единия, а да оставиш другия встрани. " Лидерът на " Нормална страна " не може да каже за какво тъкмо в този миг се случва това. „ Прокуратурата би трябвало да стартира незабавни дейности и против тримата. Илко Желязков е човек на ГЕРБ, назначен е от тях, изпълнявал е техни задания, непосредствен и до Пеевски, тъй че сигурно е имал чадър ", сподели още той.
Относно обвиняванията му към шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов, че е трансферирал своя компания, с цел да избегне данъчни отговорности, Кадиев съобщи: „ Съвсем ясно може да се види, че проверката на компанията е стартирала, когато още е била негова благосъстоятелност. Самата проверка продължава не по-малко от 3 месеца, може 6, а може и година. Така че откакто той е продал дяловете си два месеца преди ревизионния акт, това значи, че началото на проверката е най-малко още 6 месеца преди този момент, което значи, че е знаел, че има проверка. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР