Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя

...
Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя
Коментари Харесай

Борисов щял да направи всичко възможно машините за предстоящите избори да останат

Аз съм корав последовател на машинното гласоподаване и ще направя всичко допустимо машините да останат.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание на въпрос дали партията ще изиска промени в Изборния кодекс преди предварителните парламентарни избори по отношение на машинното гласоподаване.

" Неправомерно и погрешно бяха изхарчени доста пари, неотчитайки отчета на МВФ, както и апелите на некоалицията да се харчи рационално. Поздравления по тази причина, че приходната организация остана да работи, с цел да няма опрощение, че някой й пречи

Рано или късно истината постоянно става ясно. Някой път с огорчение откриваме какво се е предписание, само че развиването на България се забави с години ",коментира Борисов.

" Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а мотиви всеки ден ни се дават за такава голяма политическа предизборна акция в Народното събрание. За мен Народното събрание нито е проверяваща институция, нито е място, където се дават присъди и хората се вършат обвинени. Да оставим способените институции да работят и когато има импортиран обвинителен акт, ще разясняваме ", съобщи още той.

" Подкрепях Живко Коцев за основен секретар на Министерство на вътрешните работи, тъй като Атанас Атанасов помоли. Сега към този момент ще се вардя да споделям, че поддържам някого ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР