Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя

...
Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Борисов: Твърд привърженик съм на машинното гласуване

Аз съм корав последовател на машинното гласоподаване и ще направя всичко допустимо машините да останат. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Неправомерно бяха изхарчени доста пари.

Но за жалост, всичко това е реалност. Затова поздравих, че приходните организации останаха да работят. Винаги рано или късно, истината става ясно. Но години се забавиха в развиването на България. Аз съм корав последовател на машинното гласоподаване и ще направя всичко допустимо машините да останат. Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а мотиви ни се дават всеки ден. Парламентът нито е проверяваща институция, нито институция, даваща присъди. Така че да оставим да си работят и, когато има импортиран обвинителен акт, тогава ще разясняваме. Парламентът си работи добре. В енергетиката и защитата имаме да свършим доста работа “, сподели още Борисов.

Когато се работи на парче

и не се гледа цялата финансова рамка, постоянно се получава по този начин. Виждам 2-3 седмици Народното събрание да работи. “

„ Не познавам кой е бил до момента основния секретар на Министерство на вътрешните работи, нямам спомен да сме работили през годините и да го познавам. Той е по предложение на министър-председател и министрите, подкрепено и от президента.Подкрепях Живко Коцев поради Атанас Атанасов, само че към този момент ще се вардя и да поддържам “, отговори Борисов на въпрос кого поддържа за основен секретар.

„ Нито едно име

не съм чул да се върти за омбудсман “, разяснява Борисов в отговор на SafeNews дали се разискват имена от партията за претенденти за омбудсман.
„ Нали избавиха сякаш София от нас. Софиянци избраха Терзиев и затънаха в отпадък “, съобщи Борисов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР