„Аз съм ТИТА“, дебютният албум на поп звездата на Адаманд,

...
„Аз съм ТИТА“, дебютният албум на поп звездата на Адаманд,
Коментари Харесай

Дебютният албум на Тита с платинен статус по продажби

„ Аз съм ТИТА “, дебютният албум на поп звездата на Адаманд, доближи платинен статус по продажби и получи документ за достижението от БАМП, формалният сертифициращ орган на звукозаписната промишленост за България по стандарти, утвърдени от Международната федерация на промишлеността, IFPI.

„ БАМП поздравява Христина Христова-Тита и екипа на Адаманд за осъществените забележителни физически продажби на албума „ Аз съм ТИТА “ и то в интервал на локдаун и пандемия “, написа във връзка платинения документ госпожа Ина Килева, Изпълнителен шеф на БАМП. „ Пожелаваме от сърце ентусиазъм и триумфи и все по-активна поддръжка от почитателите в задачата за сполучливо развиване на актуалната българска музика “, допълват от БАМП.

„ Благодаря на всички, които направиха моята приказка действителна. И то в една доста сложна за целия свят година. За мен е чест да съм първият актьор от своето потомство у нас с платинен албум, сполучлив фешън бранд и мега лейбъл зад тила си “, разчувствана е и самата Тита. „ Благодаря на всички, които повярваха в мен, в Христина. На всички, които загърбиха предубежденията си към мен, Тита. На всички, с които дружно мечтахме, плакахме и продължаваме напред. Обичам ви! “

„ Аз съм ТИТА “ е съвършен микс от съвременен тон и настоящи послания, пресъздадени в мощни поп балади като „ Първият човек “ и денс шлагери като „ Минимумът “. Вътре има и завладяващо парче на испански, както и кавър на „ Летим “ на Любо Киров, който е и музикален продуцент на албума. За първи път тук Тита се декларира и като създател на музика и текст. Албумът излиза в самото начало на 2020 година и съдържа 10 песни, обединени от концепцията Опознай преди да съдиш. Необикновено персоналният дебют на поп звездата е осъществен с горещото ентусиазъм на NESCAFÉ® 3in1 - кафето, което поддържа младите гении в България.

„ По време на локадауна, когато не можехме да бъдем даже с най-близките си, осъзнах още повече какъв брой е значимо да можеш да общуваш без предубеждения. И онлайн, и в интернет. Без топлота, другари и съидейници сме нищо. “, споделя Тита. „ Музиката е невероятна буря, която е основана да ни свързва незабавно и вечно. Тя може да бъде доста персонално прекарване, само че по едно и също време с това ни кара да се усещаме едно с цялата галактика. Посвещавам триумфа на своя първи албум на всички младежи в България. Всеки има своя прикрит гений, не се опасявайте да откриете своя – струва си! “, декларира решително платинената поп принцеса на България.



Това е първият албум, основан от продуцентска компания за дебютиращ актьор в новата музикална история на България, който става платинен. Резултатът е слисващ и поради това, че се случва по време на невиждана международна рецесия и невиждани обществени ограничавания.

За тима на Адаманд и Тита признанието е следващ триумф, откакто през 2020 дружно стартират и първата фешън марка на музикална звезда у нас с две следващи изцяло разпродадени сбирки – Antilopa From Tita With Love.

Съвсем скоро ще разберем и дали платината по продажби е разумната интродукция към премията Албум на годината от БГ Радио. „ Аз съм ТИТА “ е измежду финалистите, номинирани за наградата в категорията. Всичко, несъмнено, е в ръцете на почитателите, които не престават да гласоподават и поддържат обичаните си музикални звезди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР