Аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз

...
Аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Помислете си за всички деца, избити по пътища ни, за които лятото вече няма да дойде

" Аз съм подобен, че когато естествените хора изпитват горест, аз изпитвам гняв. И, с цел да не става доста персонално, ще ви кажа, че се пробвам да измисля всевъзможни разновидности, с които да оказа помощ това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони , които да плашат и санкционират причинителите на сходни закононарушения. Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да върша, каквото мога с моите благоприятни условия ", декларира Слави Трифонов на страницата си във Facebook.

Според него обаче, " истината е, че има част от нашите съграждани, които очевидно не имат възприятие за отговорност, състрадателност и морал и не знам по какъв начин да ги спрем ".

" Явно е въпрос на нрав. А по какъв начин се стопира нещо, което към този момент е основано... нямам отговор, само че несъмнено, би трябвало да се борим. Всички. Кой с каквото може. И денят е тъмен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа ", добавя Трифонов.

Постът му приключва с клип на ария в осъществяване на Лили Иванова, с който приканва:

" Помислете си, до момента в който я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото към този момент няма да пристигна. "

Катастрофата стана в събота към 21 часа. От СГП и Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че 37-годишният водач е бил с два промила алкохол в кръвта, а преди да се случи случаят няма спирачен път. Едва 400 метра е карал пияният Петър Тодоров, преди да блъсне и убие дете на пешеходна пътека. В колата - " Мерцедес " Е класа, пътували жена и дете, които не са в фамилни връзки с лидера. Жената знаела, че мъжът е пил, само че не го спряла да седне зад кормилото, тъй като не изглеждал несъответстващ. Автомобилът не е на нейно име, нито на лидера. Все още се открива на кого е. Има задоволително доказателства за привличането на арестувания като обвинен за причиняване на гибел след съзнателно нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата, при възможен предумисъл, прибавиха от прокуратурата. Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/09/04/slavi-trifonov-pomislete-si-za-vsichki-deca-izbiti-po-pytishtata-na-bylgariia.581742

В събота към 21 часа 37-годишният водач с два промила алкохол в кръвта прегази 15-годишно момче на пешеходната пътека на кръстовището на улиците " Цар Иван Шишман " и " Ген. Гурко " в София. Преди да се случи случаят няма спирачен път. Едва 400 метра е карал пияният Петър Тодоров, преди да убие детето.  В колата - " Мерцедес " Е класа, пътували жена и дете, които не са в фамилни връзки с лидера. Жената знаела, че мъжът е пил, само че не го спряла да седне зад кормилото, тъй като не изглеждал несъответстващ.  Има задоволително доказателства за привличането на арестувания като обвинен за причиняване на гибел след съзнателно нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата, при възможен предумисъл, съобщифа от прокуратурата.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР