Аз съм свикнал да бъда потърпевш преди всяка изборна кампания.,

...
Аз съм свикнал да бъда потърпевш преди всяка изборна кампания.,
Коментари Харесай

Цветанов: Оставките в ГЕРБ са въпрос на политически стандарт. Чакам от Борисов два часовника!

Аз съм привикнал да бъда пострадал преди всяка изборна акция., споделя зам.председателят на ГЕРБ

Взех тежко решение, само че кой до в този момент в последните 30 години, когато е имало акции против имотното му положение, е вземал сходно решение? Предприех този ход и от взаимност с сътрудниците си, които подадоха оставки, споделя той, оповестява " Епицентър ".

" Партия ГЕРБ има честен стандарт, който за жалост е чужд за множеството дрги партии. Оставките в ГЕРБ са въпрос на политически стандарт. Смятам, че по-важно е да гледаме към цялостта, консолидацията и мобилизацията ". Това споделя зам.предсседателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в изявление за " Труд " в отгоро на въпроса " Много огромна обеца ли имате към този момент на ухото със абсурда към жилищата – от думите на премиера Борисов? "

" Аз съм привикнал да бъда пострадал преди всяка изборна акция. Взех тежко решение, само че кой до в този момент в последните 30 години, когато е имало акции против имотното му положение, е вземал сходно решение? Предприех този ход и от взаимност с сътрудниците си, които подадоха оставки. И мога да ви кажа, че силата на ГЕРБ е в това, че постоянно сме мобилизирани и не губим възприятието си за общественост. Защото имаме един неоспорим водач и една здрава политическа и организационна конструкция ", акцентира Цветанов.

Той разяснява, че в ГЕРБ са " наясно, че съперниците ни желаят да предизвикат разцепление и демотивация в ГЕРБ, само че всяка една компликация ни прави още по-силни. В момента съм много по-мотивиран от всекидневно и имам още повече хъс и време за работа със структурите. Както се споделя – да вършим каквото би трябвало, а да става каквото ще ".

Цветанов е уверен, че ще попълни с още два сбирката си от часовници, които Борисов му подарява при всяка победа на ГЕРБ?Премиерът споделя: „ Най-ми е добре, когато ти правя подарък часовници. Страната ни е постоянна и Европа ни чува “, напомня Цветанов.

И добавя: " В нашия политически календар не сме възнамерявали обстановка за трети часовник през 2019 година ", отхвърляйки опцията за предварителни избори..

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР