„Аз съм сигурна, че в следващите дни ще бъдат дадени

...
„Аз съм сигурна, че в следващите дни ще бъдат дадени
Коментари Харесай

Йотова: Шефовете в дълъг отпуск създават опасност за националната сигурност

„ Аз съм сигурна, че в идващите дни ще бъдат дадени съответни доказателства, несъмнено, това е по преценка и на съответните служби. Трябва да има гласност и бистрота по този начин, както ни даде обещание изпълнителната власт и служебното държавно управление “

Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова по отношение на за инспекциите към абсурда с подслушванията на политици.

Вицепрезидентът разяснява и тематиката с отпуските на началниците на спецслужбите.

„ Когато по подобен метод хора, които са призвани да управляват най-важните служби в България, които се отнасят до сигурността на всеки един от нас, и когато подават молби за дълги отпуски тъкмо тогава, когато застъпва ново държавно управление, те самите основават заплаха пред националната сигурност на страната “, съобщи вицето на Радев.

Според Илияна Йотова следеното сега обединяване на леви партии може да се одобри като начало на един по-дълъг развой на единство на лявото политическо пространство.

„ Това не трябва да става механично. Аз разбирам сътрудниците си от Българска социалистическа партия и от АБВ сега, разбирам и Татяна Дончева. Много е дребен интервалът сред два избора, с цел да можем да приказваме за съществено обединяване върху сериозна основа. Това е по-скоро предпочитание за взаимно явяване на избори “, сподели вицепрезидентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР