"Аз съм си червен, независимо, че формално не съм в

...
"Аз съм си червен, независимо, че формално не съм в
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Аз съм си червен, независимо, че формално не съм в БСП

"Аз съм си червен, без значение, че официално не съм в Българска социалистическа партия. Има време за оставки, има време за смени на водачи. Най-важно сега са договарянията с "Има подобен народ " за държавно управление ". Това сподели депутатът от "БСП за България " и водач на "Нормална страна " Георги Кадиев.

„ За нас е значимо да има съглашение, в което да са съответно написани главните неща. Ясно е, че Има Такъв Народ не желаят съдружно такова. Да вършим държавно управление с някаква настояща поддръжка, тя сигурно ще докара до проблеми по-нататък “, означи той.

Кадиев разяснява, че партиите на антистатуквото имат 112 народни представители и подсети, че за непоклатимост са нужни 121 депутати.

Той упорства, че „ бракът “, който ще бъде подписан за бъдещото държавно управление, би трябвало да е ясно сред кого е.

„ Сценаристите на шоу би трябвало първо да напишат сюжет. На мен сюжет ми липсва. Техните поръчки – „ Ние няма да преговаряме с Движение за права и свободи “, пък по-късно преговаряме. „ Ние не желаеме поддръжка “, но вие имате 65 гласа “, разяснява той държанието на Има Такъв Народ.

Кадиев изясни, че "БСП за България " води договаряния по обособени сфери като правораздаване и обществена политика.

„ Би трябвало до края на тази седмица да приключат експертните групи. Ако ни бъде показан съставът, би трябвало незабавно да вземем решение “, означи още Кадиев.

Той отхвърли "БСП за България " да има искания за фрагментите в идващия постоянен кабинет, само че въпреки всичко това е значимо.

„ Каквато и поддръжка да имаше държавното управление на Николай Василев, не мисля, че ние бихме го подкрепили поради състава на кабинета “, даде образец Кадиев.

Кадиев вижда разлики с Има Такъв Народ и в бранш „ енергетика “. Не утвърждава и концепцията за понижаване на налозите и приватизацията на Българската банка за развиване. Той не поддържа и затварянето на „ Мини-Марица Изток “.

"Всеки, който натисне копчето, по този начин или другояче става част от отговорността. Така, както всеки, който натисна копчето за Пеевски, стана част от отговорността какво той ще прави в ДАНС. Ако те държат толкоз доста да са техни държавни управления - дано са техни. Всичко да бъде тяхно. Но това, което би трябвало да изясним, е ще бъдем ли сътрудници или няма да бъдем. Ние гледаме като сътрудници, а те по какъв начин гледат на нас - не знам. Аз знам, че желая държавно управление. Искам да няма избори 2 в 1 ", разяснява още Кадиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР