Аз съм шокиран, е заявил сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич

...
Аз съм шокиран, е заявил сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич
Коментари Харесай

Александър Вучич: Шокиран съм!

Аз съм шокиран, е декларирал сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград., съобщи локалното радио Б92.

Държавният глава на балканската страна е изразил своето възмущение от вандалски дейности по време на снощните митинги в северния град Нови Сад.

"Това, което се случи нощес в Нови Сад, ме раздруса. Сградата на кметството (построена през 1895 година ), която не е потърпевша по време на хитлеристката експанзия през 1941 година, е станала жертва на хулигански дейности. Аз съм шокиран ", е написал Вучич в формалния си профил в Instagram.

"Ние ще можем да се оправим с хулиганите и вандалите. Аз ви приканвам да не се поддавате на провокации ", е допълнил политикът.

"Аз отпътувам за Париж, където ще се боря за сръбските ползи. Ние ще победим ", е декларирал президентът по време на полета си.

Визитата на сръбския водач във Франция и срещата му с Еманюел Макрон е била планувана преди седмици. Срещата на договарянията сред двамата президенти е била Париж да посредничи за възобновяване на разговора сред Белград и Прищина.

Според медията главният акцент на срещата се е трансформирал и той е щял да бъде митингите в Сърбия против проектите на властта за връщане на ограничаващи ограничения за въздържане на разпространяването на коронавирусната зараза.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР