Аз съм със седем години по-възрастна от него, но не

...
Аз съм със седем години по-възрастна от него, но не
Коментари Харесай

Признаха си навръх Коледа! Иво Карамански-Сано и Антоанет Пе...

Аз съм със седем години по-възрастна от него, само че не считам, че това е някакъв недостатък, споделя инфлуенсърката

 

Антоанет Пепе и Иво Карамански-Сано признаха, че имат връзка. " Да, ние сме двойка. Говорим не толкоз, с цел да покажем на България, че сме дружно, а да покажа, че съм с Иво ", разгласи в ефира на NOVA известната инфлуенсърка. " Досега не съм правил нещо сходно в изявление. Имаше доста спекулации, изписаха се всевъзможни простотии. Все отново интригата продава ", добави младият състезател и артист.

Той показа, че в тийнейджърските си години вижда Антоанет за първи път в заведение. Било обич от пръв взор. " Бях на 16 години, а тя на 24 ", описа Иво.

" Не го възприемах като мъж, а като дете. Отраснала съм в семейство, в което няма огромна възрастова разлика сред мъжете и дамите. Въобще не съм си представяла, че може да стане нещо с Иво ", показа Антоанет.

Тя обаче признава, че е доста щастлива, че е дала късмет на тези връзки и на Иво да покаже какъв брой е умен и зрял. " Съдят ме за това. От всичко, което прочетохме за нас, лайтмотивът беше това - тя е седем години по-възрастна от него. Не считам, че това е някакъв недостатък ", безапелационна е Антоанет. А Иво добави: " По-скоро е шанс и благополучие ".

Двамата описват, че всичко сред тях е почнало, когато са преживявали тежки моменти. " Аз в разлъка, той след случай. И двамата започнахме да си споделяме и да се опитваме да се вдигнем един различен ", сподели Антоанет. " Буквално си бяхме спасението един на различен ", добави Иво.

Пепе споделя, че най-трудният житейски миг е нейният бракоразвод. " Да живееш със подвластен е нещо, което човек не може да разбере, до момента в който не попадне в тази клопка. Още, когато живеехме в Дания, знаех, че обича да се забавлява, само че не е имало някакви огромни червени точки, които да ме тормозят. Когато дойдохме в България, нещата са се влошили, само че той е станал по-добър в това да крие зависимостта си. Аз не усетих ", разкри тя за своя предходна връзка.

Осъзнава, че би трябвало да приключи връзките си, когато открива опиатите и схваща, че има сериозен проблем. " Оказа се, че съм живяла не в розов балон, а в розов свят. С две деца - едното бебе ", изясни още Антоанет.

За Иво преломният миг се оказва злополуката, която претърпява. " Пътувах от България към Холандия. Бях на стотина километра от дестинацията си. Спомням си, че карах много бързо, със 150-160 км/ч. Колата ми отскочи и стартира да се превърта. През цялото това време бях в схващане. Други водачи бяха очевидци, това беше извънреден шанс ", съобщи той.

На момента знаел, че е изгубил ръката си. " Когато колата спря да се пързаля по таван, си погледнах ръката и видях, че ситуацията е доста зле. В болничното заведение ми споделиха, че съм един от най-големите късметлии, които са виждали, и да се веселя, че въобще съм жив. Думите на лекаря бяха: " Момче, да знаеш, че най-вероятно няма да можем да спасим ръката ", споделя Иво. Смята, че е жив, тъй като обича живота.

С бионичната ръка разкрива, че се привиква с тренировки. " С воля и предпочитание. Много хора се отхвърлят от подобен вид ръка. Аз желая тази, с цел да мога да я употребявам. И да си възвърна предходните функционалности. Ако не бях подобен дебелоглав, нямаше да се оправя с това ", разяснява той. След злополуката за себе си споделя, че към този момент има усъвършенстван човек. И на смешка: " Подобрен киборг ".

На въпроса " Ако бяха Господ, какво щяха да кажат на Антоанет и Иво ", двамата дадоха отговор по този начин: " Пътят, по който вървите, е верен. Обичайте се, ценете се, отново заповядайте ", съобщи Иво. А Антоанет добави: " Дадох ви чиста обич, не съумяха да я опетнят непознатите хора, пазете я такава ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР