Аз съм санкциониран заради това, че съм участвал в обсъждане.

...
Аз съм санкциониран заради това, че съм участвал в обсъждане.
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров : КПКОНПИ е бухалка на ГЕРБ


Аз съм глобен поради това, че съм взел участие в разискване. Планът не е породил никакви правни последици. Ситуацията е неуместна. Това съобщи някогашния длъжностен министър на опазването на здравето доктор в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

По думите му са обсъждани промени в активността на клиничните лаборатории. И добави: „ Аз си изяснявам всичко това с възмездие от партия. Затова, че разкрих цялата неплатежоспособност от водената от тях политика, по тази причина че разкрих корупционните схеми в огромните лечебни заведения. КПКОНПИ се употребява като бухалка към момента “, разгласи той.

разгласи, че е схванал за санкцията от КПКОНПИ от Facebook и съобщи, че ще апелира. „ Според мен подобен орган не трябва да съществува. Това е инструмент за принуда против неуместни хора. Ако имаме работеща правосъдна система няма да имаме потребност от КПКОНПИ “, съобщи Кацаров.

„ На съм канен за длъжностен министър. Властта не ме интересува. Аз съм бил във властта, бил съм против нея. Протестирал съм против нея и против мен са протестирали “, акцентира той.

„ Здравната система би трябвало да се промени. В последните години тя бе превърната в една корупционна дупка. Много промени би трябвало да се създадат и не би трябвало да се отсрочва, тъй като резултатите са извънредно тежки. Аз бих оказал помощ с каквото мога. Докато бях длъжностен министър промених над 20 наредби. За да се понижи корупцията би трябвало да се понижи въздействието на страната в живота на хората “, сподели още някогашният длъжностен здравен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР