Аз съм само водач в Бразилия. Запознах се с Теодора

...
Аз съм само водач в Бразилия. Запознах се с Теодора
Коментари Харесай

Кармен Лазарова: Бях само водач на групата в Бразилия, не съм лечител

„ Аз съм единствено лидер в Бразилия. Запознах се с Теодора в Бразилия . Тази група, която водих, е от девет индивида. Попитах за положението на хората тяхната организаторката и лидерът на групата – Валя Лунагорва, която ми сподели, че всеки има някакви болежки, само че най към този момент отиват за духовно извисяване ”. Това сподели Кармен Лазарова пред във връзка обстановката с Теодора Маджарова.
 
Кармен е поела групата при идването й в Бразилия и ги е завела до медиума Жоао Де Деус . " Аз не съм врач, вървя по целия свят да уча какви лечители има, кой с какво се занимава. Не церя, тъй като нямам такава дарба. Това е заложба. Според мен заболяването идва от неправилни модели на държание ", изясни Лазарова.
 
„ Теодора ми беше писала за заплащането, за самата стратегия. Не знам дали Кармен и Теодора са комуникирали преди пътуването. Моята работа бе да провеждам логистичната част от пътуването, с цел да не се занимава Теодора с това. Аз от самото начало си мислих, че лидерът на групата е осведомена със положението й ”, сподели от своя страна брачният партньор на Теодора - Александър .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР