Аз съм само водач в Бразилия. Запознах се с Теодора

...
Аз съм само водач в Бразилия. Запознах се с Теодора
Коментари Харесай

Кармен Лазарова: Аз бях само водач на групата на Теодора в Бразилия. Не съм лечител

Аз съм единствено лидер в Бразилия. Запознах се с Теодора чак в Бразилия. Тази група, която водих, е от 9 индивида. Аз попитах за положението на хората в групата организаторката им - Валя Лунагорва, която ми сподели, че всеки има някакви болежки, само че най към този момент отиват за духовно извисяване. Това сподели Кармен Лазарова пред Гала в предаването " На кафе " във връзка обстановката с болната от рак Теодора, която се е влошила при лекуване с медиум в Бразилия.

" Аз не съм врач, аз вървя по целия свят да уча какви лечители има, кой с какво се занимава, само че не церя. Аз не мога да трансформира хората. Болестта съгласно мен идва от неправилни модели на държание. ", увери Лазарова.

За да се разбере лечението на Жоао би трябвало да се разбере какво е индивидът. Той има една енергийна матрица, която се състои от доста тела. Работата на Жоао Де Деус е духовните лечители на човечеството да дадат спомагателна сила на тази матрица, която се състои от съществени 8 тела и когато телата се настроят отначало, тогава човешкото тяло се усъвършенства.

Теодора ми беше писала за заплащането, за самата стратегия. Не знам дали Кармен и Теодора са комуникирали преди пътуването. Моята работа бе да провеждам логистичната част от пътуването, с цел да не се занимава Теодора с това. Аз от самото начало си мислих че лидерът на групата е осведомена със положението й. Това сподели брачният партньор на Теодора - Александър.

Кармен от своя страна твърди, че е желала да се срещне с всеки човек поотоделно за мястото, на което отиват, какъв би трябвало да е багажът, пътят, каква би трябвало да е подготовката, само че по този начин и не се е срещанала с Теодора.

Не съм уведомявал за положението на Теодора, аз мислих че всичко е конкретизирано. Мислех че всичко е ясно. С оглед на това, което Кармен ми е показала като образец, че е лекувана жена с рак на двете гърди, знаех, че всичко е ясно, сподели Александър, а Кармен отговори, че става въпрос за напълно разнообразни случаи.

Теодора може би в продължение на 1 година беше на лекуване в Турция. Много от пътуванията бяха осъществявани със аероплан. За това бяха осведомени лекуващите й лекари. И от тук и от там, лекарите работеха в цялостен синхрон. Аз имах диалог с персоналната й лекарка, загатнах й. Аз имам един сериозен грях, тъй като персоналната й лекарка сподели, че е чувала за този врач и е подозрителен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР