Аз съм сам срещу всички. Но те с мен не

...
Аз съм сам срещу всички. Но те с мен не
Коментари Харесай

Радостин Василев: Аз съм сам срещу всички. Но те с мен не могат да се справят…

Аз съм самичък против всички. Но те с мен не могат да се оправят. Това споделя депутатът Радостин Василев в изявление, направено в Ларгото в София. Именно там той разкрива и за корупционна скица, обвързвана с тази софийска забележителност.

Василев обръща още веднъж внимание на „ примиренческата душeвност “ на българите сега.

По думите му истината, такава, каквато той я споделя сега – е истина на 100%.

Според него националната ни медия се ръководи от Кошлуков, който е безусловно подготвен на всичко сега.

Василев приказва и за Хекимян и връзките му с ГЕРБ още до момента в който е работил в бТВ.

„ През обществените медии сега доближавам до повече хора, в сравнение с през тези казионни медии “, сподели Василев.

Ето с какви думи поддържа в своя профил във Facebook изявлението Василев, оповестени от SafeNews без редакторска интервенция:

Управляват ни безспорни галфони. Ларгото е следващата корупционна скица по времето на ГЕРБ, която е потвърдена с отчети на АДФИ с изтекли периоди за претендиране на неустойките. Забравихме ли скандалните записи с министър Банов, по какъв начин се договарят да спасят строителя и изпълнителя!? Това съставлява ГЕРБ. Корпорацията на Бойко Борисов е знак на корупцията. Настъпва времето ние като общество да спрем да се помиряваме с кражбите. И да сме удовлетворени, че някой краде 70% от публичния запас и строи за 30% от него.

Аз съм самичък против всички

В момента обстановката наподобява безнадеждна, тъй като съм самичък против всички. Но скоро с МЕЧ в Народното събрание ще бъдем доста. И всички крадци ще знаят,че скоро идваме за тях. Защо цензурата в националните медии по отношение на мен е брутална, вижте във видеото тук  ⬇️ Още вести четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР