Аз съм съгласен с идеята в Украйна да се изпращат

...
Аз съм съгласен с идеята в Украйна да се изпращат
Коментари Харесай

Владимир Путин е съгласен да се пращат доброволци в Украйна


" Аз съм склонен с концепцията в Украйна да се изпращат доброволци ", сподели Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи РИА Новости.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2295
" Има доста хора, които желаят на доброволна основа да отпътуват за Донбас (район в Източна Украйна, елементи от който е следен от подкрепяните от Москва отцепници). Те желаят да оказват помощ на хората там и освен това безплатно. Ето за какво ние не би трябвало да ги възпрепятстваме да заминат в зоната на бойните дейности ", уточни още съветският президент по време на заседание на Съвета за национална сигурност.

По думите на президента: Западните спонсори не прикриват набирането на наемници (които да се бият на страната на Киев). Те вършат това, погазвайки жестоко нормите на интернационалното право.

След началото на съветската експанзия против Украйна президентът Володимир Зеленски прикани за основаване на задграничен легион за защита на страната. Външният министър в Киев Дмитро Кулеба неотдавна разгласи, че в Украйна са пристигнали към 20 000 доброволци от 52 страни.

Днес на съвещанието съветският боен министър Сергей Шойгу съобщи, че в по този начин наречените Донецка и Луганска национални републики са получени към 16 000 поръчки от непознати жители, които желаят да се бият на страната на сепаратистите. " Повечето от документите са подадени от жители на страни в района на Близкия изток ", добави той.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР