Аз съм реалист. Гледам да вървят нещата така, че въпреки

...
Аз съм реалист. Гледам да вървят нещата така, че въпреки
Коментари Харесай

И Волен Сидеров Тръгва На Проверки! Ето Кои Трябва Да Се Готвят!

„ Аз съм реалист. Гледам да вървят нещата по този начин, че макар разликите посред ни да не се връщаме към стила и държанието на обособените водачи. Мисля, че държавното управление може да си изкара мандата. И в случай че това не стане, да не си го предизвикваме ние ”, сподели Сидеров.

Той разяснява и изявленията, че Валери Симеонов го е основал като политик. „ Малко се е престарал. Фактите са такива, че през 2003 година аз започнах да работя в тв СКАТ. Седем пъти в седмицата имах предаване върху доста съществени политически и стопански въпроси. Те имаха по-голям рейтинг от голям брой други излъчвания на други по-големи телевизия. Благодарение на мен стана по-гледаема. Така че да се каже, че тя ме е основала е малко прекомерно. Интерес към мен, освен това за повече пари имаше и от страна на Евроком. Но аз бях правилен ”.

Той бе безапелационен, че би трябвало да се преразгледат редица концесии, нещо доста по-сериозно от ходенето по нощни заведения за шума. И се закани да тръгне по мини и кариери, с цел да ревизира концесиите, сходно на сътрудника си Валери Симонов по нощните заведения.

„ 1290 концесии има в България. Дадени са естествени благосъстояния на страната. В случая става въпрос за добива на злато. Ще отида с способени органи, както се прави по нощните заведения, и ще ревизира на място какво става с добива. Аз имам информация, че се изнасят стотици тонове концентрат без надзор. Т.е. ще осъществя надзор, както за добива на злато, по този начин и за концесии, които ощетяват България. Говорим още за алуминий, уран и така нататък Някои концесии са надълбоко незнайни и не се съблюдават никакви правила и няма никакъв надзор. Мисля, че това е по-важно от „ Какао ”, „ кафе ” и така нататък ”, сподели Сидеров.

Относно Закона за горивата и митингите против него той отхвърли обвиняванията в лобизъм, тъй като го поддържа. „ Накарах Емил Димитров да направи един сериозен анализ. И се оказва, че този закон ще спести обилни суми от Данък добавена стойност. 200 милиона лв. не са влезнали в хазната за една година. От някакви плаващи компании. И това на фона, че аз диря 2 милиона за ямболската болница. И кое лобисткото. Да ги оставиш тези компании да крадат, а в това време аз да се апелирам на премиера. Не е правилно, че ще се монополизира пазарът. Просто и огромни, и дребни компании ще би трябвало да съблюдават разпоредбите ”, сподели още водачът на парламентарната група на Обединени патриоти.

Той разясни, че постоянно законопроекти, импортирани от Валери Симеонов, влизат в Народното събрание, без да преминат през него. Лидерът на НФСБ ги влезнал през свои депутати и той не ги поглеждал.

„ А това не е правилно ”, посочи Сидеров.

„ Не е задоволително за мен вицепремиер да дава сигнал в прокуратурата против министър от същия кабинет. Така хората си споделят „ тези не могат да се схващат ”. Не знам какъв тъкмо е казусът, само че това може да се обясни в Министерски съвет. Този проблем би трябвало да се взема решение там. И в случай че този сигнал е правилен – на Ангелкова би трябвало да се повдигне обвиняване. А в случай че не е правилен – какво става. Аз съм в Народното събрание, само че съгласно мен това не е редно ”, сподели водачът на Атака.

Сидеров посочи, че още не е наясно дали партиите от Обединени патриоти ще се явят дружно на идните европейски избори.

„ Опитвал съм се два-три пъти да слага въпроса по какъв начин действаме за идните избори. По някакъв метод Симеонов е потвърждавал, че на тези избори няма да се явява с нас. И настоявам, че би трябвало да го каже в този момент. Да имаме изясненост, с цел да знаем какво вършим. Това е правилното, само че другояче всеки е свободен да прави каквото прави и да се явява, с който желае.

Моето мнение е, че би трябвало да се явим общо. Но в случай че се случи по този начин, че няма да се явим общо – не знам дали ще се стигне до разпад на управническата коалиция. Тук е нужно и мнението на Борисов. Това е комплициран шахмат и би трябвало да стартираме да го решаваме. Трябва ни и мнение на Борисов – дали би приел, в случай че сме настрана, да не вземе да одобри, че се разпада коалиция ”, сподели Сидеров.

Той не можа да изрази безапелационна позиция дали Валери Симеонов би трябвало да си подаде оставка, в случай че се яви независимо на изборите. Но счита, че е допустимо да се резервира управническата коалиция, даже и при сходен вид.

„ Трябва да мислим за опазване и довеждане докрай на мандата ”, съобщи водачът на Атака. Той препотвърди позицията си, че председателството на България на Съвета на Европейския съюз е сполучливо.

„ Председателството мина доста добре. Даже евродепутатката на Движение за права и свободи, а и Пирински потвърдиха, че оценките в Брюксел били доста положителни. И това, което ме подразни е, че в Брюксел били учудени какъв брой способени сме били. Все едно тук сме някакви туземци ”.

„ Не желаеме да сме буферна зона и би трябвало да се изнесат бежанските лагери ”, разгласи още Волен Сидеров във връзка с политиката на Европа за мигрантите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР