Аз съм работохоличкаМел Гибсън е голям режисьорВинаги съм била онова

...
Аз съм работохоличкаМел Гибсън е голям режисьорВинаги съм била онова
Коментари Харесай

Тереза Палмър: Бия се като мъж

Аз съм работохоличка


Мел Гибсън е огромен режисьор


Винаги съм била това момиче със сандали и чорапи. Другите деца доста се бъзикаха с мен. Постоянно ми се подиграваха


Смехът е инструмент за сближение, скрепяване и продължение на пристрастеността, без споделения смях една връзка би била невъзможна

 20_1  20_2  20_3  20_4  20_5  21_1  21_2  21_3
Тереза Палмър е секси сензация от Аделаида, Австралия. Тя израства измежду диви животни и рискова природа и внася своята рискована харизма в холивудската си кариера. Тереза има по едно и също време еротично-аристократичното лъчение на добре гледана привилегирована дива и еманципираната аура на независимо, без значение момиче, което може да се оправя единствено с всевъзможни провокации. Тереза Палмър работи като модел и актриса, написа и продуцира. Участва в шлагери като “Горещи тела ”, “Не гасете светлината ”, “Аз съм номер четири ” и “Възражение по съвест ” на Мел Гибсън.

С близо един милион почитатели в Instagram, Тереза е една от най-обожаваните млади дами в промишлеността. Тя има великолепно биологично завещание – висока, руса, слаба, стройна и стегната, с превъзходна костна конструкция и копринена бяла кожа. Плътни устни и огромни бели зъби. Светли очи и дива хубост, които припомнят за нейното минало измежду рисковата природа. Тя е превъзходна ходеща реклама на Австралия.

– Тереза, Вие сте една от най-атрактивните, сполучливи и обсъждан австралийски актриси и модели в Америка. Трудно ли беше да се адаптирате към живота в Съединени американски щати?
– Беше мъчно, само че си заслужаваше. Радвам се, че съумях. Но аз си оставам австралийка с дълбока връзка с моята татковина. Гледам да се връщам там, когато е допустимо и да извозвам колкото се може време с околните си. Австралийската еднаквост е нещо доста особено за мен. Не съм срещала хора от всички култури, само че знам, че ние от “долната земя ” сме много корави. И в това време притежаваме една особена покорност. Но аз израснах по-много друг метод от множеството си колежки в Холивуд. Например, дръзвам да настоявам, че бих се оправила сносно в една напеченета улична обстановка. Бия се като мъж. В Австралия е друго. Видях най-хубавото от двата свята по време на своето детство. Родителите ми се разделиха и прекарвах време и с двамата. Една спокойна градска седмица с майка ми и след това премеждие в дивото през уикенда при татко ми в Аделаида Хилс, където беше цялостно с деца и животни. Винаги съм се чувствала късметлийка и благословена.

Бих си поискала тези страсти в никакъв случай да не ме напущат. Те те държат на земята, със здрави корени и не ти разрешават да се възгордееш прекомерно доста.

– Кога започнахте да се интересувате от актьорска игра?
– Музиката и киното ме въодушевяват от дребна. Тези изкуства постоянно са били за мен опция за превозване на съзнанието в една друга галактика. Винаги съм желала да се занимавам с актьорска игра, само че в Аделаида, Австралия няма толкоз доста благоприятни условия за пробив в шоубизнеса. Все отново аз скочих в дълбокото и още на 18 години съумях да получа роля за филм, за който даже не се явих на прослушване. Режисьорът безусловно ме откри и ме постави във кино лентата. Направо нямах думата. И по този начин се стартира при мен. Но се веселя, тъй като съм сигурна и знам, че моите родители се гордеят с мен. Нищо, че доста постоянно въобще не гледат филмите ми.

– Кои са главните детайли на персоналната Ви хармония?
– Мисля, че при мен е явно, че нямам персонален стилист, само че въпреки всичко виждам да се старая като наближи някоя публична премиера. Освен това за такива мотиви от студиото наемат човек, който особено да се погрижи за мен. Иначе аз не бих се справила изключително добре сама, признавам си. Като дребна бях смотана, бях си особнячка. Чак като наближих 14-15 години започнах да ставам малко “по-печена ”. Но постоянно съм била това момиче със сандали и чорапи. Другите деца доста се бъзикаха с мен. Постоянно ми се подиграваха.

– Има ли, съгласно Вас, търсене на повече австралийски артисти и акценти в Холивуд?
– Съществува такова събитие според мен. Вижте единствено какъв брой сполучливи австралийски актьори има. И режисьори. И такива, които комбинират и двете. Мел Гибсън е огромен режисьор. “Апокалипто ” е един от обичаните ми филми. За мен беше същинска привилегия да бъда част от неговата удивително въздействаща и епична военна драма “Възражение по съвест ”. Мисля си, че американците харесват австралийското възприятие за комизъм и намират силата на австралийците за доста освежаваща. Ние обичаме да се подиграваме със себе си, да се иронизираме. Да се смеем на себе си е част от нашата просвета. Не се взимаме прекомерно насериозно. И това въодушевява доста други хора.

– Винаги сте една от най-атлетичните звезди сега. Има ли “тайна ” за качествена холивудска физика?
– Здрави тренировки, хубава храна, само че без да прекаляваме и да отиваме в крайности. Животът би трябвало да бъде и наслаждение. Няма потребност да се радикализираме, само че в това време хармоничният метод на живот и изразходването на сила в тренировки или преходи измежду природата е нещо, което може да бъде ужасно прелестно и зареждащо. Природата съчетава потребното с приятното.

– Какво е най-важното за една сполучлива връзка в днешно време?
– За мен от основно значение е хуморът и опцията сътрудниците да си споделят смешки и да се смеят дружно. Смехът е инструмент за сближение, скрепяване и продължение на пристрастеността, без споделения смях една връзка би била невъзможна. Лично аз си падам по по този начин наречените “нърдове ” – тези момчета и мъже, които има занимание, интересуват се от просвета, кино или даже от лирика. Мисля, че това е доста сладко и в това време притегля дамите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР