„Аз съм против разполагането на чужди войски на територията на

...
„Аз съм против разполагането на чужди войски на територията на
Коментари Харесай

Малинов: Ще се борим за повече суверенитет на България

„ Аз съм срещу разполагането на непознати войски на територията на страната ни… Ще се борим за повече суверенитет и самостоятелност на България. Ще предложим референдум за излизане от военната конструкция на НАТО, само че оставане в политическите, тъй като не сме срещу атлантизма като вероятен вектор на разговор. Евроконтинентализъмът ще избави Европа и България от заплахите. Изграждането на европейска система за сигурност и сигурност ще бъде наш приоритет в границите на всички реализирани интернационалните сделки “.

Това сподели в предаването „ Хоризонт за вас “ по БНР Николай Малинов, ръководител на партия „ Възраждане на отечеството “.

„ Това е остаряла партия, стъпила върху военно-патриотичните среди. Отчитайки нашите благоприятни условия в „ Русофили “, мисля, че тази симбиоза е добра основа в учредителен проект за устойчиво наличие “.

Малинов разясни, че партията има решение за независимо присъединяване на изборите, само че преглеждат и опцията за съдружно присъединяване, само че когато се види на изборите кой с какви гласове разполага.

„ В момента се конструира съвещателен съвет, работи се по привличане на водачи на листите, създаване на интернационалните контракти за контакти. Председател на консултативния съвет ще бъде ген. Стоимен Стоименов. Имам единодушието на Нешка Робева, Валентин Вацев, Ваня Добрева да се включат в този съве. До края на годината считам да посоча имената на водачите на листите “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР