Аз съм против еврото и против диктата на ишиасите и

...
Аз съм против еврото и против диктата на ишиасите и
Коментари Харесай

Бареков Изригна: Ес Се Разпада! Загробват Ни С Музика И Песни! Народът Ни Ще Умре От Глад!

Аз съм срещу еврото и срещу диктата на ишиасите и стачкувам седнал в пленарна зала дружно с малцина сътрудници, до момента в който загробват Европа с музика и песни.

Падне ли българският лев ПатрЕотите и ГЕРБ изцяло ще са продали България на чужденците и на брюкселския чиновнически диктат. Олигарсите ще станат още по-богати, а народът ни ще почине от апетит “, изригна Бареков преди часове, написа разкрития.

Относно откриването на Европейската столица на културата в родния си Пловдив, той съобщи следното:

„ 3 милиона (3 000 000) за 60 Минути чартърен коства Кулата за откриването на ЕСК Пловдив. А съгласно Тотев най-голямото достолепие била 10 Минутната заря!

Уникум. Бил уверен Тотев в резултата от Евроизборите. Плащал на всеки три месеца социологически изследвания. С какви пари? Откъде? Същият беше записван да дава указания на СИК -овете от предходните локални избори да вършат бюлетините за опозицията невалидни.

Жакерия в деяние! Около Кулата в центъра на Пловдив всичко е опустошено, разкопки, погреби, разпад ….Тези би трябвало са бъдат прогонени с техните камъни! “, не се стърпя пловдивчанинът-евродепутат.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР