Аз съм пристрастен към подправките и искрено вярвам, че всичко

...
Аз съм пристрастен към подправките и искрено вярвам, че всичко
Коментари Харесай

`Опитах най-пикантната пица в Исландия за £3 - глупаво пренебрегнах предупрежденията на кутията`

Аз съм привързан към подправките и откровено имам вяра, че всичко е по-вкусно с порция пикантен сос и доста нарязани люти чушки - Също по този начин съм бил прочут с това, че предпочитам най-горещото къри в менюто на заведенията за хранене, единствено с цел да бъда посрещнат със угрижен взор и въпроси дали това е, което в действителност желая да хапвам.

И по този начин, когато открих че Исландия беше пуснала пица за £3, която беше толкоз пикантна, че имаше предизвестия по цялата кутия, взех решение, че ще е лека работа. В края на краищата одобрявам поръчката на моя Нандо извънредно горещо, тъй че сигурно това няма да е по-горещо?

Когато прочетох, че екипът за създаване на артикули в Исландия съгласно сведенията е трябвало да носи ЛПС, когато създава продукта, с цел да ги защищити от мощно лютия сос, си помислих, че това е цялостен отпадък. Пицата съдържа „ супер пикантен сос, лют колбас, пикантно говеждо и червен пипер халапеньо “, само че към момента не се притеснявах – тъй като какъв брой люта може да бъде пица в супермаркет?

Изважд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР