Аз съм представител на Зелено движение в 49-то Народно събрание

...
Аз съм представител на Зелено движение в 49-то Народно събрание
Коментари Харесай

Лидерът на Зелено движение Владислав Панев го напуска и отива в ПП-ДБ

" Аз съм представител на " Зелено придвижване " в 49-то Народно заседание и ще бъда подобен до края на това Народно заседание до идната седмица. След това считам, че единствената смислена опция за промени и за разцвет на България в последна сметка, е " Продължаваме промяната - Демократична България ". Така че ще поддържа обединението за изборите за европейски парламент и за народен ", разяснява Панев в ефира на.

Панев добави, че " евентуално ще бъде претендент за депутат ", само че " това ще бъде изяснено в договаряния ". Той добави, че европейските избори за него персонално като за претендент не стоят на дневен ред, само че ги дефинира като извънредно значими, " защото виждаме, че редица значими решения се взимат в Брюксел към този момент и ние тук сме се трансформирали в гумен щемпел надали не за имплементирането им ".

" България би трябвало да има думата в Брюксел, защото от време на време там чисто натискът за регулация е прекомерно огромен, което води до неконкурентноспособност на Европа по отношение на Азия и Съединени американски щати ", сподели отцепникът от " Зелено придвижване ".

По думите му, " зелените политики " в никакъв случай не са били толкоз застъпени в държавното управление, както и " позеленяването на стопанските системи " в никакъв случай не е било толкоз мощно, като засяга някогашния кабинет " Денков ". Данните демонстрират, че понижението на производството на сила от въглища за първото тримесечие на 2024 по отношение на същия интервал за 2019 година е 51%, добави Панев в отговор на рецензиите на досегашните си съпартийци.

Според Панев е повече от явно, че кабинетът е под мощното въздействие на Борисов и Пеевски. Смяната в земеделието той изясни с това, че точно това е " един от най-финансираните от Европа браншове с извънредно огромна корупционна взаимозависимост ". Рокадата във Външно министерство, съгласно Панев, се дължи на това, че Бойко Борисов цели да има ясна и цялостна информация какво се случва сред Министерство на външните работи и нашите сътрудници. " Даниел Митов е един от знаците на ГЕРБ ", подсети Владислав Панев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР