Аз съм предложението на Изправи се. БГ за обща лява

...
Аз съм предложението на Изправи се. БГ за обща лява
Коментари Харесай

Никола Вапцаров: Искаме безплатен градски транспорт за всички в София

Аз съм предлагането на " Изправи се. БГ " за обща лява кандидатура на локалните избори. София би трябвало да бъде преустроена по този начин, че да бъде комфортна за жителите, да се подсигури обществена инфраструктура. Най-големият проблем е корупцията, ще прекратим всички концесии в столицата. Всичко ще се ръководи от общински предприятия. Таксата за строителство би трябвало да бъде най-малко 500 лв. на квадратен метър в скъпите квартали, а в северните да е по-малка. Искаме и безвъзмезден градски превоз за всички.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия претендентът за кмет на столицата от " Изправи се България " Никола Вапцаров.

" В началото на септември ще стане ясно какво ще решат Българска социалистическа партия. Ако те излязат с задоволително мощен претендент, на драго сърце ще седнем и ще водим с него договаряния за обединяване. Предпочитаме налагането да не става едностранно, а посредством разговор и припознаване. Не виждам човек от до момента номинираните за кмет на София, който да има желанието да се пребори с мафията на ГЕРБ. Нито Терзиев, нито Бонев, нито Лилков. На предходния локален избор Бонев не поддържа Манолова и подари 4 години на Фандъкова. Не искам хегемонията на ГЕРБ в София да продължава. През 2016 година Иванчева завоюва " Младост ", а аз бях зам.-кмет там. Напуснах поради противоречие при ръководството на квартала ", уточни Вапцаров.

Според него в столицата има сериозен дефицит на обществени пространства в кварталите.

" Това са тесни, дребни, счупени тротоари, на които постоянно има паркирани коли. В евентуалните претенденти на Българска социалистическа партия участват техни членове, както и Ваня Григорова. Ако тя е претендент за кмет на Българска социалистическа партия ще бъде пожелан обществен спор сред нас. Отворени сме за разговор, желаеме да има ляво обединяване, то е по-важно от личността на обособените претенденти. Ако левите гласоподаватели се обединят към нея, ние ще я подкрепим ", акцентира Никола Вапцаров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР