Аз съм пловдивчанин. Моите прародители са от Пловдив. Моите родители

...
Аз съм пловдивчанин. Моите прародители са от Пловдив. Моите родители
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП-ДБ: Аз съм човек на действието, а не на думите

Аз съм пловдивчанин. Моите прадеди са от Пловдив. Моите родители са от Пловдив. Аз съм учил и пребивавам в Пловдив. Всичко, което мога да дам на Пловдив е това, което съм натрупал през годините и като завещание и като персонални качества с моите управнически и политически ангажираности.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ Ивайло Старибратов, претендент за кмет на Пловдив от „ Продължаваме промяната - Демократична България “. „ Може би не съм известен в обществените мрежи, тъй като не съм толкоз деен там, само че множеството от хората ме познават и то добре “, разяснява той по отношение на рецензиите, че не е разпознаваемо лице. „ Аз не се тормозя от това дали съм различим или не. Имал съм много дела. Аз съм човек на действието, а не на думите “, уточни Старибратов.

Той разяснява и проблема с Пловдивския панаир. Старибратов акцентира, че би трябвало да има национално решение и присъединяване на страната в ръководството на панаира. Той изрази вяра панаира да не се събаря и да не се строят блокове, а да си остане. „ Надявам се да спрем с това презастрояване на Пловдив “, сподели претендентът за кмет. 

Той разяснява, че рейсовете в Пловдив пестили, като не пускали климатици. „ В Пловдив температурите са прекомерно високи, с цел да няма климатици “, уточни той. „ Най-важните инфраструктурни планове са тези, които са стартирани. Пловдив е затапен. Ако не създадем съществени крачки за отпушването, ще стане по-зле “, предизвести Старибратов.

„ Пловдив не се обезлюдява. Напротив. Пловдив има пренаселване с доста от близките села и обитаеми места, в това число Хасково, Кърджали, Смолян. Ние го виждаме по придвижването на колите в града. Хората намират работа в Пловдив, по-добре платени са в сравнение с в другите градове “, съобщи претендентът за кмет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР