Аз съм писател на храни, така че не трябва да

...
Аз съм писател на храни, така че не трябва да
Коментари Харесай

Този вирусен инструмент за приготвяне на храна промени живота ми. Има 46% отстъпка в Amazon днес

Аз съм публицист на храни, тъй че не би трябвало да е изненада, че пребивавам в кухнята си. Постоянно подготвям нови предписания и рутинно поставям спомагателни старания, с цел да подготвя храна от нулата за себе си през седмицата. Въпреки че правенето на това постоянно лишава часове, в действителност не мога да се сдържа. Просто съм екстра подобен.

Въпреки че тази процедура е благословия за моята палитра, тя е била проклинание другаде в живота ми. Времето, належащо за приготвянето на тези комплицирани ястия, изяде по този начин нужното време за разтоварване след работа. В търсене на решение попаднах на чопъра за зеленчуци Fullstar, който в последна сметка се оказа избавителен. Използвах го, с цел да подготвя съставките авансово и по този метод понижих времето си за готвене на половина, като ми върна най-малко час през делничните вечери.

И не съм единственият, който е почитател. Този артикул става вирусен в TikTok още веднъж и още веднъж поради своята лесна приложимост и успеваемост. В момента можете да получите един от обичаните ми инстру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР