Аз съм печелил избори, когато ГЕРБ управляваше. Печелил съм избори,

...
Аз съм печелил избори, когато ГЕРБ управляваше. Печелил съм избори,
Коментари Харесай

Димитър Николов след победата в Бургас: Печелил съм избори и когато ГЕРБ управлява, и когато е в опозиция

„ Аз съм печелил избори, когато ГЕРБ управляваше. Печелил съм избори, когато е в съпротива “, съобщи пред БНР досегашният кмет на Бургас Димитър Николов, който печели пети мандат на първи тур с над 60% от гласовете.

Той изясни, че постоянно стартира акцията си късно – две седмици преди вота - с цел да даде опция на опонените си да дадат положителни хрумвания за града и да има равностойна борба. Винаги е залагал на акция с фокус върху това какво предлага отсега нататък.

„ Този, който заложи на окалянето на града, на очернянето, получи слаб резултат. Бургазлии обичат града си, да чуват положителни и перспективни неща за него “, съобщи той.

Николов разяснява и съперниците си: „ Димитър Найденов сподели по-грамотно, по-визионерско държание от Бачийски “, съобщи той.

Според Николов личните доходи в общината постоянно са по-малко от дилемите и решенията:

„ Последните 2-3 години доста планове се замразиха. Скоростта падна внезапно. Ние нямаме децентрализация и всичко зависи от столицата и от министерствата “.

Кметът изясни, че няма да е мъчно да събере болшинство в Общинския съвет

„ Няма да е мъчно да се образува болшинство в Общинския съвет, тъй като разделянето не е толкоз мощно като в Народното събрание и доста постоянно се случва цялостно единогласие “, уточни той като добави, че групата на ГЕРБ е задоволително огромна и монолитна. 

Николов заяви, че това най-вероятно ще е последният му мандат отпред на Бургас.

По-рано той благодари във фейсбук, че съгражданите му са дали опция да ръководи още 4 години.

„ Благодаря, че ме приемате подобен, какъвто съм! Незнам дали ще бъда идеалният кмет, само че ви подсигурявам, че ще съм този, на който можете да разчитате! И ще направя всичко по силите си да се гордеете с Бургас, както аз се гордея с вас! “, написа той. 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР