Аз съм отново в Страсбург, но не се разхождам тук

...
Аз съм отново в Страсбург, но не се разхождам тук
Коментари Харесай

Юлия Навалная пред ЕП: Не може да спрете Путин със санкции и резолюции. Той е кръвожадно чудовище

„ Аз съм още веднъж в Страсбург, само че не се разхождам тук със фамилията си тук, с цел да застана пред вас и да се обърна към цяла Европа. Решихме на следващия ден да се извърши погребението на Алексей Навални и трябваше да избираме ковчег, само че не знам дали погребението ще премине умерено или полицията ще пристигна против тези, които са пристигнали да си вземат последно „ Сбогом “ с Алексей “, съобщи Навалная.

Тя означи втората годишнина от войната на Русия в Украйна

„ Минаха две години на доста кръв и безсилие, доста отчаяние. Путин стои още там. Пари, оръжие, наказания – нищо не оказва помощ. Светът се успокои и привикнаха хората с войната. Тогава Путин умъртви мъжа ми Алексей. Той беше изтезаван 3 години, затворен в майка бетонна килия. Беше му неразрешено да има свиждания и телефонни диалози. Гавриха се с тялото му, с майка му. Целта беше да се покаже, че Путин е кадърен на всичко. С него не могат да се водят договаряния “, безапелационна беше вдовицата на Алексей Навални.

Юлия съобщи, че в този момент я питат по какъв начин да ѝ оказват помощ и добави, че мисли по какъв начин брачният партньор ѝ би дал отговор, само че за задачата би трябвало да каже какъв е бил той.

„ Алексей съумя да въодушеви милиони със своите хрумвания. Винаги фантазираше и експериментираше. Когато не го пуснаха по малкия екран, той се обърна към Youtube. Когато не ти дават да гласуваш, може да измислите да тактичност по какъв начин да се лишават места от ръководещата партия. Дори в ГУЛАГ на Путин Алексей успяше да има хрумвания за планове, които биха предиздвикали Кремъл да изпадне в суматоха “, споделя тя.

Навалная изясни, че „ с цел да се съкруши Путин би трябвало да сте избретателни. Трябва да престанете с тази досада “.

Тя предизвестява, че Путин не може да бъде спрян със наказания или резолюции, или въз основа на морал и правила.

„ Не може да го успехите до момента в който го смятате за човек с правила и морал. Той не е подобен и Алексей беше осъзнал това доста от дълго време. Тук вие си нямате работа с политик, а кръвожадно страшилище. Путин е водач на проведена незаконна група. Това включва отровители, само че те са единствено кукли на конци. Неговите другари, помагачи са от мафията и тук политическата иноивация е да се борим не посредством дипломатически послания, а с тези, които оказват помощ на Путин да укрива финансови средства “, съобщи Навалная.

„ Путин би трябвало да дава отговор за това, което направи с моята страна, за това, което направи на една прилежаща, мирна Украйна. Той би трябвало да отговоря за това, което направи на Алексей. Съпругът ми няма да види каква ще бъде красивата Русия на бъдещето, само че ние би трябвало да я забележим. Аз ще направя всичко допустимо, с цел да осъществявам неговата фантазия - злото да отстъпи и бъдещето да пристигна “, добави Навалная пред бурните овации на препълнената зала в Екологичен потенциал в Страсбург.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР