Аз съм несъвършена, неидеална, цялата съм в душевни и емоционални

...
Аз съм несъвършена, неидеална, цялата съм в душевни и емоционални
Коментари Харесай

Аз съм такава, каквато съм: Да обичаш недостатъците ми означава да обичаш самата мен

Аз съм несъвършена, неидеална, цялата съм в душевни и прочувствени белези.
Аз съм такава, каквато съм. И ми е удобно по този начин, аз съм щастлива. Може да не съм с идеална фигура, да не съм с иделни черти на лицето, разрошена прическа в 90 % от времето — имам доста дефекти, само че моите дефекти ме вършат неповторима.
Трябва да обичаш моите дефекти, тъй като те са част от мен.
Моите дефекти си имат история. Огромният белег на гърба ми е увещание, че съм войник, че съм имала шанса да оцелея. Травмите на краката ми са увещание, че съм падала, че животът ме е събарял.

Стриите върху корема ми са увещание, че съм износила живот, че вътре в мен е живяло мъничко дребосъче. Животът е оставил белези върху тялото ми, само че тези белези са увещание за всички борби, които съм претърпяла.
Длъжен си да обичаш минусите ми, тъй като те ме вършат дамата, която съм.
Истината е, че с възрастта ще имам повече дефекти. Но това е част от живота и аз възнамерявам да го пребивавам пълноценно, вместо да се безпокоя за минусите си. Доволна съм от себе си, тъй като се научих да ги одобрявам. Доволна съм от това, което съм, обичам тази жжена и се надявам, че ти също ще можеш да я обичаш.

Трябва да обичаш минусите ми, даже когато не е елементарно с мен.
В сложните дни, тогава, когато с мен е тежко. Не желая да укривам от теб своите дефекти – уповавам се, че ще бъдеш до мен даже когато бъркам, когато стартирам непотребен спор. Искам да намеря леговище в твоите ръце и зная, че все пак, към момента съм красива в твоите очи.
Трябва да обичаш минусите ми или да ме оставиш.
Не мога да бъда с някой, който не може да вижда хубостта ми през моите дефекти. Не мога да бъда с някой, който не може да ме одобри такава, каквато съм. Не мога да бъда с някой, който не може да ме обича макар минусите ми. Не мога да бъда с някой, който не обича хубавото и неприятното. Моите дефекти са част от мен. Ако ти не можеш да ги обичаш, просто ме остави.

Трябва да обичаш минусите ми, не тъй като мислиш, че съм идеална, не тъй като си омаян, не тъй като не можеш да ги видиш. Но тъй като ги знаеш и приемаш.
Искам да обичаш минусите ми. Искам да видиш, че макар тях, мога да ти дам доста прелестни неща. желая да гледаш по-дълбоко. Искам да видиш моето сърце. Искам да видиш дълбините на душата ми. Искам да видиш положителното в моите очи. Искам да видиш щастието в моята усмивка.
Аз не съм идеален човек, само че мога да ти дам доста обич. И в случай че ти обичаш моите недостатъчи, аз ще обичам всички твои.
Инфо: webmiastoto

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР