Аз съм най-старият човек на света, роден съм преди 181

...
Аз съм най-старият човек на света, роден съм преди 181
Коментари Харесай

Смъртта Го Забрави, За Него Се Мълчи! Та Той Е Вече На Цели 180 Години!

„ Аз съм най-старият човек на света, роден съм преди 181 години. Смъртта е не запомнила за мен “.

Името му е Махашта Мураси, той е обущар от Варанаси в Северна Индия. Той твърди, че е роден през 1835 година и е живял 181 години. Ако това е правилно, тогава този човек е един от най-старите хора в света и в историята на човечеството.

По-стара от него е единствено дълголетната мама Ефишо, родена преди 191 години в Нигерия, само че нейната история не е доказана сигурно.

Индийските управляващи и документите за идентичност удостоверяват думите на Мураши. Но лекарите не могат да го потвърдят, тъй като последният доктор, който го е преглеждал, умира през 1971 година. Според известия в медиите, обущарят е роден в Бангалор на 6 януари 1835 година. След това, през 1903 година, той се реалокира във Варанси, където работи като обущар до пенсионирането си на 122 години, написа бгнау.

– „ Аз надживях внуците си, които от дълго време са умряли. Изглежда, че гибелта изцяло не помни за мен. Не съм си и мислил, че ще доживея до 150 години, какво остава за 170. Вероятно съм вечен. И това ми дава неописуемо наслаждение ”, споделя метафизичен мъжът.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР