Аз съм на толкова години, на колкото съм. Колкото и

...
Аз съм на толкова години, на колкото съм. Колкото и
Коментари Харесай

Шок! Лили Иванова проговори за истинската си възраст

Аз съм на толкоз години, на колкото съм. Колкото и да кажа, все ще има някой, който ще е неудовлетворен и да каже, че неистина. Това съобщи примата на българската сцена Лили Иванова.

„ Никога в живота си не неистина ”, акцентира тя в особено изявление за Българска национална телевизия.

" Рожденият ден мина прелестно. Домът ми е цялостен с цветя ”, показа примата. На празника си изключила телефона, само че на идващия ден побързала да се свърже с всички и да им благодари за пожеланията.

Тя се похвали и с последния си просрочен подарък – страховит букет с рози, който й подарил новият й комшия Радосвет Радев.
„ Аз съм постоянно във форма. Моята форма се поддържа от феновете ми, от моята аудитория. Радвам се, че концертите ми бързо се разпродават и това ме подтиква.



Радва ме, че хората желаят още и още. Това значи, че всичко, което са видяли, им е харесало ”, добави тя.

„ Аз съм самоуверен човек, обичам да пожертвам. Рискувам, само че съм го премислила. Не отивам с голи ръце в огъня. Зная какво мога и какво мога да направя. И дали е допустимо да го направя. Човек би трябвало да знае накъде е тръгнал.
Не съм уединен бегач на дълги дистанции. Успехите си съм ги постигнала с помощта на моите създатели и на моята аудитория. Ако нямам музиканти, в случай че нямам създатели, аз съм една нула. Човек самичък не може да направи нищо ”, сподели още естрадната прима.



„ Старая се да не върша неточности, това е доста значимо. Да не се главозамайваме ”, добави изпълнителката.

Лили Иванова показа и забавна преживелица от концерта си в Ямбол. Там била сложена на същинско тестване, тъй като всички били атакувани от огромни черни буболечки.
А на публиката, която ще участва на концертите й в София, даде обещание доста изненади.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР