Аз съм на 101 години. Тайната на дълголетието се крие

...
Аз съм на 101 години. Тайната на дълголетието се крие
Коментари Харесай

101-годишният дядо Никола: Тайната на дълголетието е да отстъпваш на жена си

„ Аз съм на 101 години. Тайната на дълголетието се крие в доста неща, но най-важно е да не се нервираш. Станало, станало, няма какво да се ядосваш. Особено с жена си. Имам подобен съвет, слушай, дядовото, като се види, че работата става дебела с жена ти, и да си прав – отстъпи ”. Това съобщи през вчерашния ден пред " Бургас Инфо " 101-годишният бургазлия Никола Мечев.

Възрастният мъж живее в кв. " Меден рудник " и бе най-възрастният измежду десетките именици, които през вчерашния ден участваха в златната фотография на площада пред Община Бургас. Те, дружно с кмета Димитър Николов, позираха за фотоса, който ще бъде съхраняван в Държавния списък.

" Той е доста деен в пенсионерския клуб на Пристанище Бургас ", съобщи ръководителят на клуба Стоя Янчева, която придружаваше възрастния мъж.

Всеки ден дядо Никола хваща рейса и слиза в центъра на Бургас, с цел да се види с другари. Не се оплаква от болежки и споделя за татко си, с който е бил овчар като млад. Не пие и не пуши. Макар че се движи благодарение на два бастуна, всеки ден е с торбичка сезонни плодове, които е закупил от градския пазар.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР