Аз съм много щастлив от това, че след 33 години

...
Аз съм много щастлив от това, че след 33 години
Коментари Харесай

Кирил Петков: Доволен съм, че след 33 години общественият договор се смени

Аз съм доста благополучен от това, че след 33 години публичният контракт се смени. Когато едни и същи правила се ползват за 33 години и крайният резултат е липса на възприятие за правдивост, липса на възприятие на правда, през днешния ден можем да кажем, че тези правила се смениха. Това разяснява пред публицисти от ПП-ДБ във връзка приемането на измененията в Конституцията на трето четене. 

„ Това ни дава вяра, че в този момент със идващите стъпки, които няма да са лесни, ще стигнем до такава степен, където всички ние бленуваме като българи да сме - една обективна европейска страна “, съобщи Петков.

Той разяснява, че идната стъпка са регулаторите и органите, чиито правила за попълване бяха променени с измененията в Конституцията. Петков бе безапелационен, че те би трябвало да се попълнят с качествени фрагменти.

Рамката е поставена по верния метод, в този момент в случай че има хора с огромен професионализъм, които да заемат тези позиции, имам вяра, че смяната ще е необратима, добави Петков.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР