Аз съм мъж на около 30 години, разведен с две

...
Аз съм мъж на около 30 години, разведен с две
Коментари Харесай

„Майка ми смята, че партньорът ми не е толкова отдаден на децата ми“

Аз съм мъж на към 30 години, разведен с две дребни деца. Виждам се с приятелката ми от две години и сме доста щастливи. Но майка ми не я утвърждава, което ме разстройва и ми е мъчно да не отвръщам, тъй че нормално просто подценявам мненията й.

Майка ми не счита, че приятелката ми е подготвена да вземе две деца и мисли връзката не може да отиде на никое място. Приятелката ми в действителност е прелестна с децата ми, само че не се пробва да им бъде майка. Ние не живеем дружно и когато децата ми дойдат да останат при мен (два уикенда в месеца), приятелката ми нормално се занимава със своите неща, оставяйки ме да извозвам известно време с децата.

Това година, имам деца за Коледа, защото някогашната ми ще бъде с годеника си и фамилията му, а приятелката ми реши да прекара деня със фамилията си. Майка ми удари покрива, като сподели, че приятелката ми би трябвало да прекара Коледа с мен и децата и сподели, че „ се съмнява в уговорката си “. Ядосан съм, че майка ми направи този коментар, само че в същото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР