Аз съм Красимира искам да ви разкажа нашата история на

...
Аз съм Красимира искам да ви разкажа нашата история на
Коментари Харесай

Разказ от първо лице: Бях най-щастливата баба на света, но после...

Аз съм Красимира желая да ви опиша нашата история на малко, баба съм на Анелия. На 24.09.2015г с боязън чакахме пред родилния дом появяването на първородната ми внучка. На бял свят се появи дребната Ани и бях най щастливата баба на света, оповестява.

Радостта ми беше за малко когато научихме че дребната принцеса има проблем с гръбнака. Веднага се консултирахме с доктора, който ни сподели че това е сколиоза или по тъкмо малформация на гръбнакът и ни посъветва да вършим рентгенови фотоси на 6 месеца и да следим положението й до побертета, а " по-късно ще забележим ".

Така изминаха 2 години в който изпълнявахме рекомендациите на доктора, само че в това време не стопираме да търсим други разновидности с цел да може Ани да има детство изпълнени с игри като другите деца. Когато Ани беше на 2 г и половина пристигна нашата вяра, отидохме в София в болница Токуда при професор Яблански. След прегледа вярата ми рухна, защото доктора сподели, че след интервенцията Ани може да остане неработоспособен.

Тогава взехме решение да се откажем от интервенцията, само че вярата ни остана. Ето че и този миг пристигна от Турската болница "MEDICALPARK ", Истанбул в лицето на професор Токташ, който ни сподели че нямаме време да чакаме побертета, защото тогава белите дробове и сърчицето няма да могат да се развият поради притискането на гръбнака кийто се изкривява с израстването й.

Професорът ни даде вяра защото Ани още е дребна и след интервенцията ще се реализира едно изцяло изправяне на гръбначния дирек. Но за задачата имаме потребност от Вашата помощ, офертата която ни оферират е 25 000 Евро която е непостижима за нашето семейство и не можем да се оправим сами.

Искам авансово да Благодаря за огромните Ви сърца, който ще оказват помощ в Моята, в Нашата идея " С обич за Ани ".

Ако желаете да помогнете на Анелия, може да го извършите ето
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР