"Аз съм кавалер. Нека оставим дамите да разкажат ситуацията от

...
"Аз съм кавалер. Нека оставим дамите да разкажат ситуацията от
Коментари Харесай

Бойко Борисов за медиите: Долни, мръсни лъжци! Остров съм си бил купил в Гърция

"Аз съм джентълмен. Нека оставим дамите да опишат обстановката от тяхна позиция, аз ще я одобрявам, тъй като тя постоянно е по-различна от мъжката. Не е почтено по този начин, обичам правилни връзки ". С тези думи Борисов се обърна задочно към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, тъй като била говорила, че министър председателят "дотичал " в Народното събрание да даде пояснение по отношение на позицията на България за мигрантската политика на Европейски Съюз, тъй като алените го "пресирали ".
Неофициалната среща на върха на Европейски Съюз се състоя в Брюксел през днешния ден. Борисов не пропусна да се оплаче и по какъв начин му били изопачени думите по тематиката "майки на деца с увреждания”, внушавайки, че това е дело на Българска социалистическа партия. "Нека да стане подготвена сметката – те още са карат кой на кого и по какъв начин. Обещавам и министъра, и Валери Симеонов работи по тематиката – в най-кратък период да го има. Защо би трябвало непрестанно всеки ден да издевателстват над това? Ще го направя, заречен съм – очаквам да видя сметката ", изясни Борисов.
"Прави се политика с нещастието над хората. Издевателстват политиците, че по какъв начин съм споделил да ми се махнат от главата. Такова нещо не съм споделил – споделих "връщам го Бисер, министъра, щом си го харесват, да реши този проблем, да ми се махне от главата Бисер с казуса ". Пет заседания съм правил, него ден бяха три, със заместниците му и всякога разнообразни сметки, всякога друго ми приказват. Това съм споделил, не да обидя майките – само че това се нагнетява, нагнетява, все едно съм споделил сходно нещо. Не е почтено. Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция (бел. ред. – такава информация на български език излиза само в незнайния уебсайт informiran.net, информация на Actualno.com за който демонстрира, че адресът на регистранта, административният и техническият контакт са в Скотсдейл, Аризона) – просто нещастни, долни лъжци жълти, мръсници ", приключи Борисов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР