Аз съм като Чичолина, но нещата ми се случват в

...
Аз съм като Чичолина, но нещата ми се случват в
Коментари Харесай

СНИМКИ Първата ни порноактриса Диана Габровска: Децата ми са на 7 и 9 и изцяло ме разбират и подкрепят

Аз съм като Чичолина, само че нещата ми се случват в противоположен ред. Това съобщи пред " Телеграф " голата кандидат-кметица на Момин проход  Диана Габровска, която е.

" За разлика от нея аз първо бях в политиката, по-късно потеглих по пътя на еротиката и стигнах до порноиндустрията ", с усмивка прибавя хубавицата.

Още в самото начало на диалога ни с нея тя прави конкретизиране, че влизането й в порното въобще не е тематика за на ниска цена и бърз пиар, каквито обвинявания среща.



" Аз в никакъв случай не съм желала да си върша бърза реклама и в никакъв случай нещата, които съм правила, не са били за пиар. Това е новата ми работа. Не е нещо мимолетно, за една-две подиуми - ей по този начин, с цел да подвигна някакъв звук към себе си и след това да спра да се занимавам. Аз постоянно върша това, което ми харесва, и както постоянно съм казвала, аз върша моето, вие правете вашето ", добави Габровска.

Линч

Идеята за новата специалност се появява напълно инцидентно, хубавицата от дълго време получавала всевъзможни такива оферти, само че по-скоро ги приемала като нещо доста несериозно.

" Когато са ми предложили сходни задължения, не им обръщах внимание, само че в този момент след всичко, което ми се случи и претърпях, просто се замислих. Седнахме и си поговорихме с мъжа ми, обсъдихме нещата и в последна сметка взехме решение за какво пък не! Казах си - по този начин или другояче съм изкарана по най-долния метод след абсурда с голите ми фотоси за изборите. Хората тогава безусловно ме линчуваха ", споделя хубавицата.

Спират се на предложение, което идва от огромна гръцка компания, която е водач в производството и разпространяването на филми за възрастни.

Лесбосцена

Първият филм с присъединяване на " голата кметица ", както стана известна Габровска у нас, към този момент е сниман. Той видя бял свят навръх 2 октомври, когато у нас бяха изборите.

" Така ми е писано, отново с изборите съм обвързвана ", разяснява със смях съвпадението Габровска. Кадрите са снимани през лятото в Гърция. Хубавицата пътува дружно със брачна половинка й, който постоянно освен я поддържа във всичко, само че е и нейният главен мотор за всяко ново начинание. Дори по време на пътуването двамата разискват плюсовете и минусите, откакто задължението във кино лентата бъде изпълнен.



" Притеснявах се, несъмнено, в прочут смисъл имаше и позор, само че след това си споделих, всички хора тук са експерти и вършат това, няма защо да се срамя пред тях. Ние бяхме уговорили, че аз ще вземам участие в лесбийска сцена и за мен това беше ок и аз бях готова.

Мисля, че като за първи път добре се оправих, не знам до каква степен ще стигна отсега нататък ", споделя първите си усещания Диана и прибавя: " Има доста българки, които са се снимали в порнофилми, само че знаете ли множеството се крият, позор ги е, пазят се, не желаят да излязат с имената и лицата си. Така аз ставам първата българка в света, която публично застава зад работата си с лицето и името си ".

Договор

Предизвикателството и вълнението, несъмнено, Диана не може да опише с думи. Но задължението към този момент е стихотворец, а тя държи, когато стартира да прави нещо, да го прави както би трябвало и да е изцяло отдадена в него.

" Никой нищо не може да те накара на терен да правиш принудително, хората от продукцията се грижеха от самото начало за мен да се усещам добре. Това е отрасъл, в който нищо не се случва по обвързване. Правиш това, което искаш и ти харесва, и по лично предпочитание ".

В края на краищата и Диана, и брачният партньор й са удовлетворени от първите фотоси и с неспокойствие чакат последващи планове. Хубавицата гледа на новия си ангажимент изцяло съществено, към този момент има подписан контракт и счита да се отдаде на работата си.

" Според мен първата ми роля се получи добре, само че въпреки всичко най-добре ще могат да кажат хората, откакто го гледат ", съобщи Габровска.

Децата

Новата работа на Диана се възприема прелестно от цялото й семейство. Красавицата е майка на две деца момчета, на 7 и 9 години, и има вяра, че те ще могат да схванат новата работа на майка си и също ще я поддържат.

" Децата са постоянно до нас и в положително, и в неприятно. Ние всичко претърпяваме дружно. Знам, че на едно малко дете да обясниш сходно нещо, може и да не е най-лесната задача, само че считам, че в случай че го направиш по най-подходящия метод, то ще те разбере. Много е значимо по какъв начин ще се сервира информацията. Но те знаят всичко, най-много, тъй като другите деца са доста неприятни и постоянно ще се откри някой, който да се опита да ги нарани.

Вече има при нас сходни неща, още когато бях корица на еротично списание. Тогава съм обяснила - мама се снима гола, тъй като мама е красива, не всяка майка може да бъде корица на такова списание. Въпреки това напълно неотдавна едно дете се е пробвало да подметне на сина ми: " Майка ми най-малко няма голи фотоси като майка ти ".

Тези неща ще не престават по този метод, просто българинът е доста едностранчив това е ", изяснява Габровска. Все отново е сюрпризирана, че множеството хора я поздравяват за смелостта да се впусне в тази специалност. " Обадиха ми се даже девойки от състезанието и ми споделиха " Браво, възхищаваме ти се " - това ме радва ", споделя още тя.

Най-възрастната плеймейтка

Голите фотоси на кандидат-кметица от Момин проход трансформират ориста й.

" Целият ни живот се прекатурна единствено за ден откакто се появиха тези фотоси, които също така са с мъжа ми и са наши персонални. Сега си навръзваме нещата, че бяхме оставили компютър за ремонт, очевидно от там някой се е възползвал от информацията и я употребява за политически трикове ", спомня си Диана. Хубавицата била най-обикновен човек, които живеел и работел в Момин проход.

" Като подобен аз виждах проблемите на нашето обитаемо място и ми се искаше да оказа помощ, уви тогава се появиха компроматите и това ме провали ", споделя тя и счита, че в случай че не бил той, е имала големи шансове за победа пред другите претенденти. Така животът й потегля в друга посока. Канят я да се снима гола за мъжко списание и тя приема с ненаситност и дози стеснение, фотосите стават страхотни, а малко по-късно я канят да се включи в последното издание на " Плейбой ".

" Единственото, което ме притесняваше, беше фактът, че бях най-възрастната ", смее се Диана. Въпреки това печели вота на публиката. " Не ме интересуват какво мислят хората, аз върша това, което одобрявам и което ми се отдава. Не се заричам нищо, към този момент нямам проекти да се връщам в политиката, само че в никакъв случай нищо не се знае ", безапелационна е 36-годишната порнозвезда.

Рита футбол със синовете си

В свободното си време хубавицата обича да рита футбол със синовете си. " Ние сме доста заедно семейство, синовете ми и двамата са футболисти, повеждам ги на тренировки, а в свободното време ритаме футбол дружно ", издава Диана. Тя може да се похвали с прелестно заедно семейство и счита, че тяхната формула се крие в няколко доста простички неща: " Обичаме се, почитаме се и си споделяме всичко, това постоянно работи ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР