Аз съм кандидатът на гражданите. Това заяви пред БНТ новият

...
Аз съм кандидатът на гражданите. Това заяви пред БНТ новият
Коментари Харесай

Новият кмет на Ямбол Валентин Ревански: Аз съм кандидатът на гражданите

Аз съм претендентът на жителите. Това съобщи пред Българска национална телевизия новият кмет на Ямбол Валентин Ревански от "Пряка народна власт ".

Той е определен с 12 722 гласа или 61,92% поддръжка от упражнилите право на глас.

"Не съм партиен претендент, в никакъв случай не съм имал партийна принадлежност, само че споделям самата концепция за директна народна власт. че властта би трябвало да се споделя с жителите. Абсолютно всички общински съветници ги познавам, ние сме дребен град и съм уверен, че те ще работят в полза на града ", разяснява Валентин Ревански.

"Валентин Ревански има преимуществото, че от самото начало беше обявяван за самостоятелен, без значение че е претендент на "Пряка народна власт ", което гали ушите по принцип на хората в България и на нашите съграждани. Те изявиха едно отношение към систематичните партии, с което аз не съм безусловно съгласна, тъй като точно систематичните партии е ясно каква политика ще вършат, каква стратегия имат и каква отговорност носят ", разяснява Катя Георгиева от Българска социалистическа партия.

"За страдание, аз в тази акция не разбрах каква е програмата на господин Ревански, само че почитам постигнатия резултат, почитам доверието, което той получи и се надявам жителите да са задоволени от избора, който направиха ", добави тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР