Аз съм жена на 40 години с две свои деца

...
Аз съм жена на 40 години с две свои деца
Коментари Харесай

`Жената на най-добрия ми приятел ми забрани да го виждам и не знам защо`

Аз съм жена на 40 години с две свои деца и една доведена щерка от втория ми брак. За страдание първият ми брачен партньор умря преди седем години, когато децата ни бяха още бебета.

Намерих превъзходен другар в локална група за вдовици и вдовци. Жената на моя другар беше умряла и той отглеждаше сина си самичък. Станахме доста положителни другари и бяхме същинска опора един за различен.

Никога не е имало нищо сантиментално сред нас, единствено едно прелестно другарство, което е значимо и за двама ни. И двамата се оженихме наново и до момента в който приятелят ми се разбираше ослепително със брачна половинка ми, брачната половинка му постоянно е била мразовита към мен. Никога не съм го тормозил, защото разбирам какво е претърпял той, като е изгубил първата си жена. Радвам се, че се влюби още веднъж и желая той да бъде благополучен.

Но нещата се връхлетяха неотдавна, когато той се обади и сподели, че жена му му е забранила повече да бъде другар с мен. Бях шокиран и засегнат и не можех да се сетя за нещо, което бях направил или споделил, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР