„Аз съм Изи“ е най-новият проект на продуцентската компания 7Talents,

...
„Аз съм Изи“ е най-новият проект на продуцентската компания 7Talents,
Коментари Харесай

Тийн сериалът „Аз съм Изи” с дебют във Vbox7.com през април

„ Аз съм Изи “ е най-новият план на продуцентската компания 7Talents, която стои зад хитовите продукции „ Не по този начин, брат “ и „ Следвай ме “.

Сериалът ще предложи история за другарства, обич, изменничества и възмездие тази пролет във Vbox7.com. Продукцията събира на едно място известни любимци на младежите, а в основните функции влизат Симона Милушева, Мари Константин и Дара Екимова.

В ролята на Изи – най-популярното момиче в учебно заведение, се превъплъщава известната влогърка Симона, която споделя забавното си всекидневие с над 117 хиляди почитатели. Съвсем неотдавна излиза дебютното ѝ парче „ Над нещата “, а присъединяване й в тийн драмата „ Аз съм Изи “ е новото предизвикателство, в което се впуска.


Блогърът и инфлуенсър Мари Константин, позната като Лора от хитовия уеб сериал „ Унилайф “, ще влезе в ролята на отмъстителната Радина. В момента Мари следва „ Връзки с обществеността “ в Софийския университет, а когато не е пред камера, обича да готви. Въпреки че не открива аналогия с героинята си, тя на драго сърце влиза в този друг и нехарактерен за нея облик.

Популярната певица Дара Екимова влиза в сериала с ролята на най-хубавата другарка на Изи – Криста. От една година Дара повече от сполучливо развива музикалната си кариера, а компактно до нея е нейната майка – Ива Екимова. Тъй като целият ѝ живот досега е бил привързан с музика, тя взима решението да покаже една нова страна на актьора в себе си в „ Аз съм Изи “.

Каква е цената на известността в учебно заведение? През какви премеждия ще би трябвало да преминат героините и по какъв начин ще се развият динамичните им връзки в сериала?

Не пропускайте новия уеб сериал „ Аз съм Изи “ през април извънредно във Vbox7.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР