Аз съм Иван Попа и мен законът не ме хваща,

...
Аз съм Иван Попа и мен законът не ме хваща,
Коментари Харесай

Пиян мъж преби жена си, гаври се и с правосъдието

Аз съм Иван Попа и мен законът не ме хваща, казвал той след всяко нарушение на ограничаващата заповед

Мъж преби брачната половинка си с камъни и юмруци, макар че ограничаващата заповед. Пред Нова телевизия Диляна Стоянова от монтанската община Якимово описа по какъв начин е била повалена с пестник в лицето и е изгубила схващане. Качулката ми ме избави, когато паднах на земята, с цел да не стане по-голяма пакост, споделя тя. 

Жената е в невъзможност. Съпругът й я тормози, макар че има заповед да не я приближава. Тя се надява да го вкарат в пандиза, а той й споделил „ Аз съм Иван Попа и мен законът не ме хваща “. 

Братът на дамата също потърпевш в опит да ѝ помогне след следващото нахлуване. Всичко това се случило на улицата.

Съпругът на Диляна Стоянова стоял на кафене. Видял я, че минава наоколо, и почнал да я наскърбява. 

„ Обадих се на 112 и споделих, че мъжът ми е пийнал и ме наскърбява. Жената, с която се свързах, ми сподели да заставам там, даде обещание да изпрати екип. Той обаче продължи да вика. Явно някой го е подстрекавал. Мина от другата страна и пристигна при мен. Носеше чаша с кафе и ми я плисна в лицето. Бях втрещена “, споделя тя. 

„ Мислих, че той ще се върне в кафенето. Имаше много хора тук. Реших да се върна и да се преоблека, тъй като трябваше да отида на курс, който е проведен от бюрото по труда. Бях цялата в кафе. Той обаче изтича и ме пресрещна. Търсеше камъни. Започна да ме цели. Намери един по-голям и съумя да ме удари по ръката “, споделя дамата. 

„ Започнах да му крещя да се махне, нарекох го отпадък. Той ме удари със засилка в лявото око с пестник. Аз паднах. Всички се бяха разбягали. Собственичката на магазина се беше скрила вътре и гледаше през прозореца “, прибавя тя.

По думите на потърпевшата жена този случай не е първият, в който мъжът ѝ нарушава ограничаващата заповед, която тя имала от лятото. Многократно посягал и на дома на Диляна. „ Той постоянно подавал подправени сигнали до тел. 112. Първият беше, че брат ми е стрелял по него. Вторият бе за крадени дърва. Третият за рязане на дърва в гората “, прецизира тя. 

„ 80 корена с домати в оранжерията бяха изрязани, а по-късно ми изпрати известие с текст „ бурята отнесе доматите, а в този момент е ред на бустанчето “, споделя дамата. 

След последното нарушаване мъжът е арестуван за 24 часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР