Аз съм инициатор на референдум, който събра 530 000 подписа

...
Аз съм инициатор на референдум, който събра 530 000 подписа
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Вече не искаме в опозиция, искаме в управление


Аз съм основател на референдум, който събра 530 000 подписа за 0 лева дотация. Ние сме единствените, които преди няколко дни в зала подкрепихме 1лв. дотация и 0 лева дотация. Това сподели пред Българска национална телевизия зам.-председателят на Народното събрание и водач на "Воля " Веселин Марешки.

Според него от "Воля " са една прагматична, а не креслива съпротива, тъй като поддържат всичко, което е положително за България.

„ Ние към този момент не желаеме в съпротива, желаеме в ръководство, само че до момента в който за мен да съм в ръководството това ще е крачка обратно в персоналния ми живот, то това има смисъл за публичния живот, тъй като напълно ясно се вижда, че нещата с които се занимавам, са и богоугодни и угодни на българския народ - те са удовлетворени от това, което върша и мисля, че в случай че имам опцията да покажа това, което мога, България ще се развива по-добре. Почвам да се чувствам като евреите в нацистка Германия - доста натрапчиво стартират да ме сочат не като български патриот, а като русофил и това е ужасно. “, съобщи Марешки

Той разяснява още, че от "Воля " са срещу избирането на Деница Сачева за обществен министър и дефинира като подправена вест, че точно с помощта на "Воля " тя е била определена.

"За локалните избори не съм си давал някакъв напън и все пак резултатът ни е един от най-успешните. Ние бяхме единствената по-малка групировка, която имаше късмет, в случай че не бяха всички подправени вести за нас, да завоюва регионален град ", сподели Марешки.

Относно издигането на претендент за началник на КПКОНПИ, Марешки беше безапелационен, че не издигат конкурент на Сотир Цацаров, а че си има процедура, "Воля " има подобаващ претендент и го предлага.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР